Přejít k hlavnímu obsahu

Jádro ex-SlowVirus jde k CITRONS

18. 11. 2013 | 13:29 Counter-Strike 2
Tomáš 'jAPKOo' Chyba znovu zkouší štěstí s pozměněnou sestavou, se kterou se bude angažovat v CITRONS, kteří se nedávno sloučili se Snoopygame.Chyba před dvěma týdny na své Facebook stránce oznámil rozpad SlowVirus a dlouze vysvětlil fungování týmu od jeho složení. Důvodem rozpadu byl odchod Lukáše 'Zilty' Žilta a Jakuba 'master' Sichrovského, dvou nejnovějších změn v týmu.
Výchozí obrázek

Tomáš 'jAPKOo' Chyba znovu zkouší štěstí s pozměněnou sestavou, se kterou se bude angažovat v CITRONS, kteří se nedávno sloučili se Snoopygame.

Chyba před dvěma týdny na své Facebook stránce oznámil rozpad SlowVirus a dlouze vysvětlil fungování týmu od jeho složení. Důvodem rozpadu byl odchod Lukáše 'Zilty' Žilta a Jakuba 'master' Sichrovského, dvou nejnovějších změn v týmu.

Dnes se zbylá trojice rozhodla opět zkusit své štěstí se stejným jádrem týmu. Dvojice bratrů Chybů si ponechala Jana '.joHNY' Růžka a nabírá Matěje 'thieff' Žádníka, který k sobě přizval ještě dlouhodobého spoluhráče Jiřího 'kalky' Kalkuse.

Zároveň se s CITRONS loučí dnes už bývalá sestava Denise 'DANDY' Štrbáka, které organizace ukázala dveře kvůli zásadním problémům a nesplnění požadavků a závazků.

K vytvoření nového týmu se vyjádřil kapitán sestavy:

"Chtěl bych poděkovat multiklanu CITRONS, za otevření nové štace. Podmínky které jsme dostaly na české poměry jsou přímo uchvátné a my jen doufáme, že obě strany dodrží na čem jsme se domluvili. Po ozvání managera Jackse, který nám nabídl místo, jsme ihned s bráchou a johnym začali hledat další dvě nové tváře, které by zapadly a my v klídku mohli pokračovat ve hraní. Po rozpadu naší sekce se nám ozval hráč thieff, který hledal stabilní klan s prosbou, že má i svého dlouholetého spoluhráče kalkyho, jestli bychom to chtěli zkusit a zahrát s nimi. Oba dva kluky znám a věděl jsem vícemeně dočeho lezu a po odehrátí pár zápasu jsme si řekli "ano" . Jsou to další dva mladí kluci, kteří mají vše před sebou. Samozřejmě je mi jasné, že výsledky se nedostaví ihned, ale pevně věřím, že to nebude dlouho trvat. Do trénování jsme se dali a tím nás uvidíte 14.12 v DISTRICTU už pod záštítou CITRONS, na kterou se velmi těšíme. Děkujeme všem lidem a fanouškům a sponzorům, že za námi budou stát i tu, jak tomu bylo ve SlowVirus. Díky."

Nová sestava CITRONS

{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKOo' Chyba
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba
{#Česká Republika} Jan '.joHNY' Růžek
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník
{#Česká Republika} Jiří 'kalky' Kalkus

Zdroj: CITRONS.cz
Štítky: SlowVirus, Citrons