Přejít k hlavnímu obsahu

DHW: fnatic a LGB postupují

28. 11. 2013 | 00:18 Counter-Strike 2
Už za necelých 10 hodin začínají základní skupiny DreamHack Winter 2013, největšího CS turnaje v historii. Začínáme skupinami A a B a BYOC kvalifikací, které se účastní i Nostalgie.UPDATE 13:15: fnatic porazili 16:6 a postupují do playoff. Ve 13:30 začíná zápas o druhé postupové místo ve skupině, kde se utkají Clan-Mystik proti LGB
Výchozí obrázek

Už za necelých 10 hodin začínají základní skupiny DreamHack Winter 2013, největšího CS turnaje v historii. Začínáme skupinami A a B a BYOC kvalifikací, které se účastní i Nostalgie.

UPDATE 13:15: fnatic porazili 16:6 a postupují do playoff. Ve 13:30 začíná zápas o druhé postupové místo ve skupině, kde se utkají Clan-Mystik proti LGB

UPDATE 13:00: LGB poráží NaVi 16:13, to znamená, že se NaVi loučí s turnajem. V druhém zápase vedou fnatic 9:6 nad Clan-Mystik

UPDATE 11:55: Fnatic vyhráli nad NaVi 16:9. Od 12hod nás čeká 2.kolo skupinové části. NaVi budou hrát proti LGB(poražený vypadává z turnaje) a fnatic nastoupí proti Clan-Mystik(vítěz postupuje do playoff)

UPDATE 11:35: Clan-Mystik vyhráli svůj první zápas v poměru 16:14 nad týmem LGB. Clan-Mystik se utkají s vítězem duelu fnatic - NaVi (aktuální stav 12-6)

UPDATE 10:30: První zápasy začaly. fnatic vs. NaVi stream, LGB vs. Clan-Mystik stream.

UPDATE 10:10: První zápasy začnou s kratším zpožděním. Clan-Mystik se stále nastavují a u Natus Vincere se vyměňuje PC.

Snadcházejícím největším turnajem v historii Counter-Strike pro vás i my chystáme co nejdokonalejší coverage, která vás protáhne průběhem akce o $250,000, jíž se účastní všechny důležité týmy z téměř celého světa.

Na pořadu pro první den je skupina A, skupina B, BYOC kvalifikace a dokonce i první dvě čtvrtfinále. Pro play-off ale bude novinka separátní. Tuhle budeme updatovat v průběhu skupin, které vypadají následovně:

Skupina A
1.KOLOFINÁLE WB
Postup do PO
VÍTĚZ
de_tba
de_tba
de_tba
 
{#Švédsko} fnatic




 
vs.{#Švédsko} fnatic


 
{#Ukrajina} Na´Vi


 


vs.{#Švédsko} fnatic
 
{#Švédsko} LGB


 
vs.{#Francie} Clan-Mystikvs.
{#Francie} Clan-Mystik


 
 
 

 
 
 
 
 
1.KOLO
FINÁLE LB
Postup do PO

 
de_tba
de_tba


 
 
{#Francie} Clan-Mystik
 
 
{#Ukrajina} Na´Vi
vs.{#Švédsko} LGB
 
vs.{#Švédsko} LGB 
 
{#Švédsko} LGB

 
 

Důležité odkazy

Štítky: DreamHack Winter