Přejít k hlavnímu obsahu

INAE & GUILD-HALL.CZ ARENA #5 - výsledky

9. 12. 2013 | 19:15 StarCraft 2
Další turnaj organizovaný klany INAE a GUILD-HALL.CZ je u konce. Včera se odehrálo playoff již páté ARÉNY. Sláva vítězům a čest poraženým. Turnaj se odehrával pro ligy bronze až platinum a je pravdou že s posledními updaty se úroveň gold a platinum hráčů razantně zvýšila. Byli jsme tak svědky opravdu zajímavých her. Mimo jiné taky první remízovou hru v historii našich turnajů. No ale bez zbytečného řečnění.
Výchozí obrázek

Další turnaj organizovaný klany INAE a GUILD-HALL.CZ je u konce. Včera se odehrálo playoff již páté ARÉNY. Sláva vítězům a čest poraženým. Turnaj se odehrával pro ligy bronze až platinum a je pravdou že s posledními updaty se úroveň gold a platinum hráčů razantně zvýšila. Byli jsme tak svědky opravdu zajímavých her. Mimo jiné taky první remízovou hru v historii našich turnajů.

No ale bez zbytečného řečnění.

Vítězové páté sezóny INAE & GUILD-HALL.CZ ARÉNY jsou:

    1. CSR.dragoN
    2. blizqery
    3. Rilkess

Ještě jednou tedy gratulace vítězům. Musím uznat, že mne i překvapilo kolik hráčů hrálo "random" rasu. Měli jsme tak možnost vidět prakticky všechny matchupy včetně na české a slovenské scéně velmi nezvyklého Terran vs. Terran matchupu. 

Turnaj se odehrával jak již bývá zvykem ve dvou dnech. První den se odehráli skupiny a v druhém dni se hrálo playoff. Celé playoff jsme se pak snažili vysílat i na TWITCHi. 

Brackethttp://www.playzone.cz/turnaje/-inae-guild-hallcz-arena-5-bronze-platinum/play-off

Twitch replaye: