Přejít k hlavnímu obsahu

de_tuscan konečně v CS:GO

11. 12. 2013 | 19:57 Counter-Strike 2
Dlouho očekávaný de_tuscan, který byl oblíbený v obou předchozích verzích CS, je konečně i v Counter-Strike: Global Offensive díky dvěma členům komunity, SpheXion a SPiNM.Původně se o CS:GO verzi tuscanu měl postarat Colin "Brute" Volrath, tvůrce obou předchozích verzí, avšak přestože se nechal v červnu slyšet, že je mapa téměř hotová, od té doby po něm není vidu ani slechu.
Výchozí obrázek

Dlouho očekávaný de_tuscan, který byl oblíbený v obou předchozích verzích CS, je konečně i v Counter-Strike: Global Offensive díky dvěma členům komunity, SpheXion a SPiNM.

Původně se o CS:GO verzi tuscanu měl postarat Colin "Brute" Volrath, tvůrce obou předchozích verzí, avšak přestože se nechal v červnu slyšet, že je mapa téměř hotová, od té doby po něm není vidu ani slechu.

Dva členové komunity tedy situaci vzali do vlastních rukou a mapu vytvořili sami pod jménem de_toscan kvůli autorským právům na de_tuscan. Mapu si můžete stáhnout zde a prohlédnout pár obrázků níže:

 

Připojí se de_toscan do sedmičky map, které se hrají na téměř všech ligách a turnajích? Líbí se vám předělávka do GO od komunitních členů nebo byste raději, kdyby ji přepracovali Valve jako de_mirage?

Zdroj: HLTV.org
Štítky: de_tuscan