Přejít k hlavnímu obsahu

ex-VeryGames nacházejí nové zázemí u Titan

7. 1. 2014 | 17:15 Counter-Strike 2
Jeden z nejlepších CS:GO týmů součastnosti, ex-VeryGames, našel nové zázemí u Titan eSports, malajsijské organizace založené v září 2013.Už dlouho je známo, že francouzsko-belgický tým koncem roku 2013 měl ztratit své zázemí u Team VeryGames, kteří je už po dobu šesti let podporovali. Vzhledem k tomu, jak se CS:GO rozšiřuje a zvětšuje, organizace zjistila, že na tým jeho očekávání už do roku 2014 nemá finance.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších CS:GO týmů součastnosti, ex-VeryGames, našel nové zázemí u Titan eSports, malajsijské organizace založené v září 2013.

Už dlouho je známo, že francouzsko-belgický tým koncem roku 2013 měl ztratit své zázemí u Team VeryGames, kteří je už po dobu šesti let podporovali. Vzhledem k tomu, jak se CS:GO rozšiřuje a zvětšuje, organizace zjistila, že na tým jeho očekávání už do roku 2014 nemá finance.

Posledním turnajem pro tým byl DreamHack Winter 2013, kde však nedopadli příliš dobře po prohře s Ninjas in Pyjamas v semifinále po jejich třech vyhraných sériích proti Švédům na LAN v řadě, odstartované jejich první výhrou na SLTV StarSeries VII Finals v Kyjevě.

Tým se po největším turnaji roku rozhodoval, do jaké organizace se po ztrátě dosavadního zázemí přesune. Mezi nejtipovanější z nich patřili Evil Geniuses a Alliance, všechny tipy však byly mimo mísu.

Kévin 'Ex6TenZ' Droolans a spol totiž nacházejí azyl u nově stvořené singapurské organizace Titan eSports, založené v září roku 2013. Ta doposud měla pouze jednoho Quake hráče a DotA 2 tým, dnes však oznamuje příchod jednoho z nejlepších týmů Counter-Strike: Global Offensive, ex-VeryGames.

"Jsem velmi spokojený, že jsme mohli najít organizaci, která sdílí naše vize a hodnoty. Titan je nová ambiciozní organizace, kde budeme moct začít nanovo, což je pro nás ještě více vzrušující. Prostředky, které nám byly umožněny, nám dávají šanci dostat se na novou úroveň a začít s novými výzvami. Chceme je splnit jak nejlépe to bude možné."

{#Francie} Jérôme 'NiaK' Sudries, manažer týmu

"Je mi velkou ctí připojit se do takto ambiciózní organizace Titan. Dostaneme nejlepší možné podmínky k tréninku a dobrým výkonům, protože se přestěhujeme do gaming housu v belgickém Bruselu. Tento rok bude naplněn novými výzvami, kterých jsme dychtiví dosáhnout. Už teď jsme v tréninku na dobré cestě, takže se uvidíme na ESEA Finals už za pár dní."

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans, kapitán týmu

Nová sestava Titan

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans
{#Belgie} Adil 'ScreaM' Benrlitom
{#Francie} Nathan 'NBK' Schmitt
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux
{#Francie} Richard 'shox' Papillon