Přejít k hlavnímu obsahu

ENSOX přecházejí pod SnoopY

13. 1. 2014 | 11:58 Counter-Strike 2
Bývalá sestava ENSOX okolo Lukáše 'tr1pple' Líbala se rozhodla přejít pod konkurenční SnoopY Game.Sestava nových SnoopY se skládá z relativně známých a aktivních hráčů na naší scéně. Mladý tým se rozhodl nedávno složit pětku pod konkurenční ENSOX a účastnili se Go4Prague #4 v polovině prosince.
Výchozí obrázek

Bývalá sestava ENSOX okolo Lukáše 'tr1pple' Líbala se rozhodla přejít pod konkurenční SnoopY Game.

Sestava nových SnoopY se skládá z relativně známých a aktivních hráčů na naší scéně. Mladý tým se rozhodl nedávno složit pětku pod konkurenční ENSOX a účastnili se Go4Prague #4 v polovině prosince.

Tam skončili na bramborových medailích po umístění na čtvrtém místě v tabulce a prohře postupně s nEophyte v semifinále a později s Citrons Tomáše 'jAPKOO' Chyby v zápase o třetí místo.

Včera tým s jednou změnou v sestavě přešel pod SnoopY, k čemuž se vyjádřil jeden z hráčů sestavy, Lukáš 'tr1pple' Líbal:

"Zdravím, po nějaké době jsme začali řešit podmínky v našem bývalém týmu a zjistili jsme, že se náš pohled na věc úplně neslučuje s vedením, kdy podmínky byly opravdu žalostné. Rozhodli jsme se, že zkusíme štěstí jinde, po pár konverzacích jsme se domluvili právě se Snoopy, kde byl přístup vedení pravým opakem. Rok 2014 je opravdu nabitý různými akcemi, budeme se aktivně účastnit všech, které nám čas a povinnosti dovolí. Děkujeme Snoopy za projevenou důvěru a věříme, že budeme tým reprezentovat více něz slušně."

Sestava SnoopY Game

{#Česká Republika} Lukáš 'tr1pple' Líbal
{#Česká Republika} Jiří 'KozliQ' Kozel
{#Slovenská Republika} Richard 'K.R.T.E.K.' Husanica
{#Česká Republika} Lukáš 'lakN' Radko
{#Česká Republika} Martin 'prayeR' Huml

SnoopY uvidíme v nejbližší době hlavně v kvalifikačních turnajích na Pro Series a v dalších turnajích, které pro vás PLAYzone připravilo na rok 2014.

Štítky: ENSOX, SnoopY