Přejít k hlavnímu obsahu

Dočkáme se brzy de_tuscan?

21. 1. 2014 | 13:06 Counter-Strike 2
Podle tweetu CEVO, kteří společně Colinem 'Brute' Volrathem vytvořili de_tuscan, Counter-Strike: Global Offensive verze této mapy už bude velice brzy vydaná.Volrath měl CS:GO verzi tuscan vydat už před letními prázdninami, bohužel však od něj od té doby nebyly žádné informace o tom, v jaké fázi tvorby mapa je. 
Výchozí obrázek

Podle tweetu CEVO, kteří společně Colinem 'Brute' Volrathem vytvořili de_tuscan, Counter-Strike: Global Offensive verze této mapy už bude velice brzy vydaná.

Volrath měl CS:GO verzi tuscan vydat už před letními prázdninami, bohužel však od něj od té doby nebyly žádné informace o tom, v jaké fázi tvorby mapa je. 

Díky tomu se dva členové komunity rozhodli udělat vlastní verzi nazvanou de_toscan, která víceméně kopíruje verze předchozí z Counter-Strike 1.6 a Counter-Strike: Source, což se podepsalo jak na vzhledu tak na použitelnosti. Mapa má stále své bugy a také díky nim se zatím žádný organizátor nerozhodl mapu přidat do seznamu, přestože po tom komunita prahne.

Včera však CEVO vydalo tweet se screenshotem mapy, která rozhodně jako de_tuscan vypadá a dala najevo, že už brzy tato mapa bude vydaná. Na několik náhledů se můžete podívat zde:

 

 

Jak se vám líbí náhled nového de_tuscanu? Chtěli byste, aby de_tuscan časem nahradil de_toscan zde na PLAYzone?

Zdroj: HLTV.org
Štítky: de_tuscan