Přejít k hlavnímu obsahu

Menší změny v sestavách dvou evropských týmů

16. 7. 2014 | 16:11 League of Legends
Dva evropské týmy z LCS dočasně mění svoji sestavu. Kteří hráči se již v devátém týdnu ligy nepředstaví?
Výchozí obrázek

Dva evropské týmy z LCS dočasně mění svoji sestavu. Kteří hráči se již v devátém týdnu ligy nepředstaví?

Určitě si pamatujete zprávu, kdy překvapivě byli "benchnuti" z Gambit Gaming Darien s Diamondem. Tahle zpráva docela překvapila, ovšem ke smůle týmu výměna nepomohla a GMB prohráli s oběma svými soupeři v osmém týdnu. Nyní ovšem přichází další inforamce ohledně sestavy a to taková, že se Diamond vrací! Dariena bohužel minimálně ještě nějakou dobu neuvidíme, ale aspoň Diamonda jakožto legendárního junglera uvidíme namísto loulexe.

0

Druhým týmem, který na nějaký čas mění svoji sestavu, je celek Copenhagen Wolves. Pro devátý týden představují CW hned dva náhradníky. Pouze tento týden by se měl v jungli namísto Airwakse představit Brokenshard, tedy zkušený jungler, který si již zahrál v americké i evropské LCS. Druhou změnou je pak odchod cowTarda, který se kvůli svým problémům stahuje z hlavní sestavy a na midu uvidíme talentovaného hráče SorenxD.

Tyhle změny nejsou jediné. Menší perličkou je také ten fakt, že v evropské LCS neuvidíme tento týden komentovat populárního Demana. I tak se ale můžete těšit na osmičku vypjatých duelů, které budete moci sledovat na streamu RiotGames a také v naší coveragi na PLAYzone.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.