Přejít k hlavnímu obsahu

Jakub 'SampinO' Jankto přestupuje do Udinese Calcio

17. 7. 2014 | 13:17
Včera večer se stala ve světě fotbalu přestupová bomba, jež změní život dnes již bývalému hráči Slavie a hlavně hráči série FIFA. Řeč je o Jakubu 'SampinO' Janktovi.
Výchozí obrázek

Včera večer se stala ve světě fotbalu přestupová bomba, jež změní život dnes již bývalému hráči Slavie a hlavně hráči série FIFA. Řeč je o Jakubu 'SampinO' Janktovi.

Čas od času vám přinášíme příběh, který je jako z říše snů. Ve většině případů jsou za tím léta dřiny, které si člověk jen těžko dokáže představit. Mohl bych dát za příklad Erika "hakkiJunior" Leštacha, který se od Trackmanie dostal až do reálných monopostů. Dále bych mohl ukázat na sebe. Začínal jsem u komentování FIFA série, nyní mám zkušenosti již s reálným hokejem a americkým fotbalem. Nejvýraznější, i když trochu odlišný příběh, prožívá Jakub "Sampin0" Jankto. Většina z vás na tomto portálu možná do včerejšího dne netušila, že není jen vynikající hráč na virtuálních pažitech, ale i na těch reálných.

SampinO se ve FIFA turnajích vždycky pohyboval na špici. Působil například ve SnoopYgame, FeW GamerS a naposledy v iNfernity Gaming. V jeho barvách se probojoval i na poslední MČR v PC hrách, kde vypadl v semifinále LB finálového pavouka.

Jeho virtuální úspěchy však mnohonásobně předčily ty reálné. V minulé sezóně prolétl hned třemi mládežnickými kategoriemi pražské Slavie. Se všemi získal tituly. V závěru sezóny se mu podařilo několikrát trefit až čtyřikrát do soupeřovi svatyně. To se mu povedlo i v reprezentačním zápase proti Černé Hoře za českou osmnáctku, který zmíněný zápas vyhrála 5:0. Včera však Jakub oznámil naprostou bombu. Jeho služby bude využívat věhlasné Udinese Calcio, se kterým podepsal pětiletou smlouvu!

SampinO mi dnes v noci poskytl jako prvnímu rozhovor a vy tak máte jedinečnou možnost přečíst si, jaké jsou jeho bezprostřední pocity po podepsání smlouvy a jak se cítí těsně před cestou za svými novými spoluhráči.

Jakube, za celou FIFA komunitu a PLAYzone tým přeji hodně štěstí a mnoho úspěchů v tvém novém působišti!