Přejít k hlavnímu obsahu

Unibet spouští živé sázky na turnaje v PC hrách

13. 8. 2014 | 22:57 Všechny hry
Turnajům v PC soubojích už nebude chybět nic z atmosféry sportovních klání. Sázková kancelář Unibet zařadila počítačové hry mezi příležitosti, na které je možné sázet.První turnajem, na který sázkovka vypisuje kurzy, je ESL, zaměřující se na akční „střílečku“ Counter Strike. Turnaj startuje zítra v německém Kolíně na veletrhu her Gamescom.
Výchozí obrázek

Turnajům v PC soubojích už nebude chybět nic z atmosféry sportovních klání. Sázková kancelář Unibet zařadila počítačové hry mezi příležitosti, na které je možné sázet.

První turnajem, na který sázkovka vypisuje kurzy, je ESL, zaměřující se na akční „střílečku“ Counter Strike. Turnaj startuje zítra v německém Kolíně na veletrhu her Gamescom.

0

„Dostávali jsme hodně dotazů, proč se nedá sázet na turnaje v počítačových hrách. Nabízíme jinak možnost sázet prakticky na cokoli, tak jsme dali na přání široké herní veřejnosti. Budeme se snažit nabízet jak předzápasové, tak live sázky,“

vysvětluje Milan Klemš, marketingový šéf Unibetu pro Česko a Slovensko.

Kurzy na zítřejší souboje s možností online sázek najdou zájemci na odkazu zde. Do konce roku plánují bookmakeři Unibetu vypsat kurzy přinejmenším na dalších pět turnajů:

  • 14. až 17. 8. - ESL One (Cologne, Německo) - Counter Strike: Global Offensive
  • 26. až 27. 9. DreamHack (Stockholm, Švédsko) - Starcraft 2
  • 4. až 5. 10. World Cyber Arena (Jin-čchuan, Čína) - Dota 2
  • 11. až 19. 10. - World Championship (Soul, Jižní Korea) - League of Legends
  • 27. až 29. 11. DreamHack (Jönköping, Švédsko - StarCraft 2

Tak co, taky neodoláte pokušení a půjdete si vsadit na vaše oblíbené celky? Unibet čeká!

Štítky: Sázky
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.