Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v UnWanted/Team Orbit

19. 9. 2014 | 10:21 Counter-Strike 2
Před několika dny opustil Mikail 'Maikelele' Bill tým UnWanted. Zbývající čtveřice hráčů si vzápětí nato zajistila místo v organizaci Team Orbit a pod tímto clantagem bude nyní hrát.Nejprve něco málo k historii týmu UnWanted. Ta není nikterak dalekosáhlá. Tým byl složen zhruba před měsícem, což vzbudilo veliký ohlas a očekávání, anžto se skládal ze tří ex-členů velmi úspěšného týmu LGB.
Výchozí obrázek

Před několika dny opustil Mikail 'Maikelele' Bill tým UnWanted. Zbývající čtveřice hráčů si vzápětí nato zajistila místo v organizaci Team Orbit a pod tímto clantagem bude nyní hrát.

Nejprve něco málo k historii týmu UnWanted. Ta není nikterak dalekosáhlá. Tým byl složen zhruba před měsícem, což vzbudilo veliký ohlas a očekávání, anžto se skládal ze tří ex-členů velmi úspěšného týmu LGB.

Výsledky týmu byly ale dost nepřesvědčivé. Momentálně jsou UnWanted na předposlední pozici v GameShow League s jedinou výhrou ze tří zápasů a i svůj úvodní zápas SLTV StarSeries proti Ninjas in Pyjamas prohráli.

Posledním hřebíčkem do rakve této sestavy bylo vyřazení z kvalifikace na DreamHack Stockholm po prohře 6-16 proti švédskému mix týmu ggrabb.

Poté se Bill rozhodl tým opustit. Důvodem byly interní problémy. Sám přiznal, že některé chyby a situace ho donutily křičet na své na spoluhráče, čehož mu bylo líto, protože to jsou jeho dobří přátelé – bohužel ne ve hře.

pyth
pyth a spol. v Team Orbit (foto: HLTV.org)

Po odchodu Billa zůstal tým okolo Jacoba 'pyth' Mourujärviho ve čtyřech. To Švédům však nezabránilo najít si nový domov. Tím se stala švédská organizace Team Orbit, známá především svým COD týmem, který se zúčastní i nadcházejícího ESWC finále.

„Nakonec nebyli UnWanted tak ‚nechtění‘, jak by napovídal jejich název. Odteď budou hájit barvy organizace Team Orbit. 

Nyní je to měsíc od oznámení sestavy a od té doby jsme jednali s vícero organizacemi. A právě nyní jsme dostali nabídku, kterou nešlo odmítnout. Team Orbit nás oslovili nejen přátelsky, ale i s respektem.

V rámci Counter-Striku jako hry to je premiéra této organizace a my jsme připraveni čelit této výzvě.“

— Robert 'LillRobbaN' Jonasson, manažer týmu

Jak již bylo řečeno, Švédi se momentálně účastní GameShow League a SLTV StarSeries. Jejich LAN akce budou teprve oznámeny, čeká se totiž na odhalení jejich pátého hráče.

Aktuální sestava Team Orbit:

{#Švédsko} Alexander 'SKYTTEN' Carlsson
{#Švédsko} Andreas 'Maxaki' Andersson
{#Švédsko} Jacob 'pyth' Mourujärvi
{#Švédsko} Jonas 'pb' Pettersson