Přejít k hlavnímu obsahu

FMPONE vydal nový Season

12. 10. 2014 | 03:06 Counter-Strike 2
Shawn 'FMPONE' Snelling dokončil jeho předělávku mapy de_season a umístil ji na Steam workshop.Snelling na mapě už nějaký čas pracoval a jelikož starší verze překročila magických 100 000 stažení, komunita se nové verze nemohla dočkat.Kompletně předělaná verze slavné mapy byla vydána zhruba před týdnem a FMPONE stihl vydat již tři updaty, které opravují bugy, jež hráči okamžitě objevili.
Výchozí obrázek

Shawn 'FMPONE' Snelling dokončil jeho předělávku mapy de_season a umístil ji na Steam workshop.

Snelling na mapě už nějaký čas pracoval a jelikož starší verze překročila magických 100 000 stažení, komunita se nové verze nemohla dočkat.

Kompletně předělaná verze slavné mapy byla vydána zhruba před týdnem a FMPONE stihl vydat již tři updaty, které opravují bugy, jež hráči okamžitě objevili.

Mapu si můžete stáhnout přímo na Steam workshopu a pokud máte nějaké připomínky nebo byste rádi nahlásili jakýkoliv neopravený bug, můžete to učinit tamtéž.

Na virtuální procházku mapou se můžete vydat s bývalým hráčem iBUYPOWER, Ericem 'adreN' Hoagem. Pokud panujete angličtinou, užijete si i komentář a odezvu na mapu od ex-pro hráče. Viz video níže:



Jaký je váš názor na novou verzi mapy? Před několika dny jsme starou verzi mapy Season vyřadili z PLAYzone map poolu. Měli bychom ji nahradit touto – novou – verzí? Diskutujte v komentářích a hlasujte v anketě pod článkem.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: de_season, FMPONE