Přejít k hlavnímu obsahu

Fragbite: Ban pro emilia a diskvalifikace Property

13. 10. 2014 | 04:23 Counter-Strike 2
Vedení Fragbite rozhodlo o situaci týkající se VAC banu Joela 'emilio' Maka (viz starší novinku), který dostal při zápase Fragbite Masters. Mako dostal ban a Team Property byl z turnaje diskvalifikován.Po VAC banu uprostřed hry, který překvapil celou CS:GO komunitu, dali organizátoři turnaje týmu Property 48 hodin na to, aby dokázali, že Makův ban byl nespravedlivý. To však nedokázali.
Výchozí obrázek

Vedení Fragbite rozhodlo o situaci týkající se VAC banu Joela 'emilio' Maka (viz starší novinku), který dostal při zápase Fragbite Masters. Mako dostal ban a Team Property byl z turnaje diskvalifikován.

Po VAC banu uprostřed hry, který překvapil celou CS:GO komunitu, dali organizátoři turnaje týmu Property 48 hodin na to, aby dokázali, že Makův ban byl nespravedlivý. To však nedokázali.

„Nemůžu dokázat, že to byl můj kamarád z reálného života, kdo cheatoval. Vím, že bylo stupidní půjčovat mu můj druhý účet,“ řekl Mako pro Aftonbladet.se.

„Ale na mou obhajobu, opravdu jsem netušil, že když dostanu ban na jiný účet, ban automaticky dostanou všechny další účty. Kdybych to věděl, nikdy bych svoje účty nikomu nepůjčoval protože bych nikdy neriskoval svoji kariéru!“

emilio na Gfinity 3
emilio na Gfinity 3. Foto: HLTV.org

Fragbite se proto rozhodlo zabanovat Maka ze všech budoucích Fragbite Masters sezón, ale tvrdí, že pokud vyplyne na povrch nějaký nový důkaz, případ znovu posoudí.

Navíc byl ze současné sezóny Fragbite Masters diskvalifikován i celý Team Property, což znamená, že ani zápas proti HellRaisers (tedy zápas, ve kterém dostal Mako VAC ban) se nebude dohrávat.

Team Property taktéž oznámili, že Mako v týmu končí. Nového člena prý oznámí, jakmile bude vše připraveno. Momentálně jsou tedy Property ve čtyřech:

{#Švédsko} Marcus 'Delpan' Larsson
{#Švédsko} Jimmy 'Jumpy' Berndtsson
{#Švédsko} Christian 'Spitfire' Schiölde
{#Švédsko} Marcus 'zet' Sundström