Přejít k hlavnímu obsahu

roque a pauf v Team Orbit

19. 10. 2014 | 09:37 Counter-Strike 2
Team Orbit oznámili, že zkompletovali svou sestavu přidáním Mathiase 'pauf' Köhlera a Fredrika 'roque' Honaka.Chvíli poté, co se švédský tým dal dohromady s Team Orbit, ho opustili Mikail 'Maikelele' Bill a Jonas 'pb' Pettersson (viz starší novinku). Od té doby tým hledal dva nové hráče.
Výchozí obrázek

Team Orbit oznámili, že zkompletovali svou sestavu přidáním Mathiase 'pauf' Köhlera a Fredrika 'roque' Honaka.

Chvíli poté, co se švédský tým dal dohromady s Team Orbit, ho opustili Mikail 'Maikelele' Bill a Jonas 'pb' Pettersson (viz starší novinku). Od té doby tým hledal dva nové hráče.

V evropské kvalifikace na ESWC hráli Orbit s Dennisem 'dennis' Edmanem a Mathiasem 'pauf' Köhlerem jako náhradníky, ale tým vypadl hned ve druhém kole po prohře 13-16 s ELY.

roque na G3
roque odteď hájí barvy Team Orbit. Foto: HLTV.org

Orbit nyní konečně oznámili, že se k nim nastálo připojil nejen Köhler, ale i Fredrik 'roque' Honak, dřívější hráč ESG!.

„roque je ten typ hráče, jakého by chtěl mít každý tým. Superklidný a neustále nám poskytuje různé úhly pohledu na naši hru. Má zkušenosti z vrcholového CS a nebylo proto těžké rozhodnout o jeho přijetí do týmu.

Rádi také oznamujeme přijetí paufa. Jsem z toho nadšený. Mladý hráč s mimořádným aimem a obrovským potenciálem. Jsme rádi, že můžeme tohoto klučinu uvést do kompetitivní scény a poskytnout mu vše potřebné k tomu, aby pozvednul svou hru na ještě vyšší level.

Mimoto jsme si také vybrali MIONIX jako hlavního sponzora. Pomůžou nám dostat se na další úroveň a už nyní máme v plánu zajímavé věci.“

— Robert 'LillRobbaN' Jonasson, manažer týmu

Team Orbit se včera zúčastnil FACEIT kvalifikace na DreamHack Winter, nicméně skončil ve čtvrtfinále, když podlehl 10-16 německému týmu PENTA Sports. V dnešní kvalifikaci ale Orbit zkusí štěstí znovu.

Současná sestava Team Orbit:

{#Švédsko} Alexander 'SKYTTEN' Carlsson
{#Švédsko} Andreas 'Maxaki' Andersson
{#Švédsko} Jacob 'pyth' Mourujärvi
{#Švédsko} Fredrik 'roque' Honak
{#Švédsko} Mathias 'pauf' Köhler