Přejít k hlavnímu obsahu

ESEC '14: Rozpis play-off

21. 10. 2014 | 12:44 Counter-Strike 2
Skupinová část ESEC 2014 je u konce a my tedy známe všech 16 týmů postupujících do play-off. Jedním z nich je i reprezentace Slovenska.Základní část se hrála takřka dva měsíce a bojovaly v ní výběry nejlepších hráčů z 24 zemí. Nejlepších 16 jich postoupilo do play-off, které se bude hrát systémem single-elimination. 
Výchozí obrázek

Skupinová část ESEC 2014 je u konce a my tedy známe všech 16 týmů postupujících do play-off. Jedním z nich je i reprezentace Slovenska.

Základní část se hrála takřka dva měsíce a bojovaly v ní výběry nejlepších hráčů z 24 zemí. Nejlepších 16 jich postoupilo do play-off, které se bude hrát systémem single-elimination. 

Z každé skupiny postoupily čtyři nejlepší celky, které se nyní střetnou v bojích o postup do závěrečného finále, které se odehraje v Bělehradě (Srbsko) od 14. do 15. prosince.

ESEC skupiny
Konečné pořadí základních skupin. Zdroj: HLTV.org

Česká reprezentace se po nepřesvědčivých výkonech do play-off nedostala, když vyhrála pouze jednou, a to kontumačně proti Maďarsku. Slováci byli mnohem úspěšnější a suverénně postupují ze třetího místa, když nestačili pouze na ruský výběr. 

Současní šampióni z Dánska poměří síly s Kazachstánem a lonští finalisté z Francie vyzvou Německo. Zajímavými souboji taktéž budou zápasy mezi Norskem a Švédskem a opomenout nemůžeme ani duel mezi Ruskem a Ukrajinou. Slovensko narazí na Bosnu a Hercegovinu, viz samostatný článek.

Rozpis play-off:

{#Dánsko} Dánskovs.{#Kazachstán} Kazachstán
{#Srbsko} Srbskovs.{#Polsko} Polsko
{#Slovenská Republika} Slovenskovs.{#Bosna a Hercegovina} Bosna a Hercegovina
{#Finsko} Finskovs.{#Bělorusko} Bělorusko
{#Ruská federace} Ruskovs.{#Ukrajina} Ukrajina
{#Německo} Německovs.{#Francie} Francie
{#Makedonie} Makedonievs.{#Nizozemsko} Nizozemsko
{#Švédsko} Švédskovs.{#Norsko} Norsko
Zdroj: HLTV.org
Štítky: ESEC 2014