Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers na ICL 22 v turnaji končí

25. 10. 2014 | 20:31 Counter-Strike 2
Slovenský multigaming vyráží na 22. edici maďarského LAN turnaje ICL. Bojovat budou v mix týmu, který složil Michal 'KETUBOR' Csontoš.UPDATE #6: Bohužel se spanilá jízda dolním pavoukem nekoná a Necroraisers jsou již z turnaje venku. Po vítězství nad týmem Rampant nenásledovala již žádná další výhra a Lamaz poslal našeho zástupce ven z turnaje, Necroraisers končí na děleném třináctém místě. Nejdále (finále WB) v turnaji jsou prozatím celky WiLD a Volgare.
Výchozí obrázek

Slovenský multigaming vyráží na 22. edici maďarského LAN turnaje ICL. Bojovat budou v mix týmu, který složil Michal 'KETUBOR' Csontoš.

UPDATE #6: Bohužel se spanilá jízda dolním pavoukem nekoná a Necroraisers jsou již z turnaje venku. Po vítězství nad týmem Rampant nenásledovala již žádná další výhra a Lamaz poslal našeho zástupce ven z turnaje, Necroraisers končí na děleném třináctém místě. Nejdále (finále WB) v turnaji jsou prozatím celky WiLD a Volgare.

UPDATE #5: Necroraisers si museli několik hodin počkat na další zápas, ale aspoň štestí, že dopadl vítězně 16:6 proti týmu Rampant.

UPDATE #4: Po lehké cestě skrz skupinovou fází bohužel Necroraisers narazili. V prvním kole play-off padají do LB kvůli prohře 14:16 proti Mteam na mapě de_cache. Kompletního pavouka naleznete na stránkách akce.

UPDATE #3: Sestava Necroraisers přijela do Maďarska ve skvostné formě a skupinou prochází bez prohry. Během svých čtyř vítězství ztratila pouze 15 kol a suverénně tak postupuje z prvního místa do play-off. Proti SUIT-UP zvítězili NR 16:5 a proti wingit 16:2.

UPDATE #2: I druhý zápas dopadl víceméně a opět 16:4. Poraženým týmem je Wisdom eSports. Ve skupině čekají Necroraisers ještě zápasy se SUIT-UP a wingit.

UPDATE #1: První kolo dle rozpisu měli Necroraisers volno, v tom druhém si poradili s celkem K2 v poměru 16:4. Nyní je čeká zápas proti Wisdom eSports. Pokud se Necroraisers objeví na streamu, tak streamy jsou dva - ten zde v novince a ještě na Hitboxu.


Zápasy NR začínají okolo 10:00

Turnaj, který se celým názvem zve Infinity Csarnok LAN, se odehrává již po dvaadvacáté. Účastní se ho 40 týmů a jen jediný není maďarský, a to právě NecroRaisers.

Turnaje se však neúčastní poprvé. Naposledy to bylo v březnu 2013, kdy v sestavě MoOnTy, KETUBOR, sniper, benq1 a Styko skončili na pěkném sedmém místě.

Rozlosování
Rozlosování skupin ICL 22

NecroRaisers byli nalosováni do skupiny H, kde se střetnou s víceméně neznámými maďarskými klany – wingit, SUIT-UP!, WiSDOM-eSports a K2. Zápasy NR by podle rozpisu měly začít dnes okolo 10. hodiny ranní zápasem proti K2. 

Sestava NecroRaisers pro ICL 22:

{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Slovenská Republika} Martin 'XeRo' Csontoš
{#Slovenská Republika} Tomáš 'barb1' Hrádek
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko