Přejít k hlavnímu obsahu

Dva další ženské týmy na české scéně

19. 11. 2014 | 18:23 League of Legends
Na tuzemské scéně se vždy pohybovalo pár ladies týmů a stejně tomu je tak dosud. Nové sestavy nyní představují hned dva týmy.
Výchozí obrázek

Na tuzemské scéně se vždy pohybovalo pár ladies týmů a stejně tomu je tak dosud. Nové sestavy nyní představují hned dva týmy.

Z této dvojice je jeden tým úplně nový. Sestava vedená Julií 'Zmrzka' Kalábovou se dala dohromady teprve před pár týdny. Již nyní ovšem sestava zamířila pod křídla herní organizace Cyber Gaming, kde bude působit jako sekce "Mermaids", a právě pod tímto názvem budete moci holky sledovat v různých online turnajích, jaké je Ladies Cupy na ESL. Více o tomto týmu nastínila v krátkém rozhovoru kapitánka Zmrzka na stránkách týmu.

Nynější sestava Cyber Gaming Mermaids:

{#Česká Republika} Klára 'Kayii' Misič - Top Laner
{#Česká Republika} Vanda 'Pandapuff' Havlová - Jungler
{#Česká Republika} Simona 'Cale' Dovrtilová - Mid Laner
{#Česká Republika} Julie 'Zmrzka' Kalábová - Marksman
{#Česká Republika} Kateřina 'EmilyMizu' Vodičková - Support

0

Další ladies sekcí, o které se objevily nové informace, jsou Inside Games Ladies. Tento tým se dal dohromady již před nějakou dobu, bohužel opakované změny ve složení týmu nadělaly trable. Nyní však dvě hráčky z původní sestavy, Vintimate a Eai, rozhodly tým opět rozjet a pětice je opět kompletní. Podobně jako Cyber Gaming se holky dosud snaží trénovat alespoň v team rankedech na online turnaje. Jak se holkám daří můžete sledovat na jejich fanpage.

Nynější sestava Inside Games Ladies:

{#Česká Republika} Kristýna 'Vintimate' Lazarová - Top Laner
{#Slovenská Republika} Nika 'Gaysheep' Čičová - Jungler
{#Česká Republika} Bára 'Eai' Pecinovská - Mid Laner
{#Česká Republika} Ivana 'Glee' Mlynaříková - Marksman
{#Česká Republika} Martina 'Bony' Vránková - Support

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.