Přejít k hlavnímu obsahu

KQLY, Sf zabanováni VAC *

21. 11. 2014 | 01:02 Counter-Strike 2
Po hráči z týmu ALTERNATE, Simonu 'smn' Beckovi, dostává ban i vysokoprofilový hráč Titan, Hovik 'KQLY' Tovmassian.UPDATE: Gordon 'Sf' Giry z Epsilon je dalším, koho Valve Anti-Cheat odchytil těsně před DreamHack Winter 2014.Simon 'smn' Beck dostal teprve před třema dny VAC ban za cheating, načež se brzy oháněl jmény z top týmů, které podle něj využívali tzv. "Workshop" cheatu. Mezi nimi se objevilo i jméno Tovmassiana, jenž pouhých pár dní poté dostal VAC ban.
Výchozí obrázek

Po hráči z týmu ALTERNATE, Simonu 'smn' Beckovi, dostává ban i vysokoprofilový hráč Titan, Hovik 'KQLY' Tovmassian.

UPDATE: Gordon 'Sf' Giry z Epsilon je dalším, koho Valve Anti-Cheat odchytil těsně před DreamHack Winter 2014.

Simon 'smn' Beck dostal teprve před třema dny VAC ban za cheating, načež se brzy oháněl jmény z top týmů, které podle něj využívali tzv. "Workshop" cheatu. Mezi nimi se objevilo i jméno Tovmassiana, jenž pouhých pár dní poté dostal VAC ban.

Mezi dalšími odhalenými Beckem se objevily i jména jako Jesper 'JW' Wecksell, Olof 'olofm' Kajbjer a Fabien 'kioShiMa' Fiey, žádné z nich však světoznámý anticheat neodhalil. Tovmassian zůstává jediným hráčem vysokého profilu, na kterého si VAC počíhal.

To vyvolává hned několik otázek - Koho Titan vezmou místo Tovmassiana? Mohou se účastnit DreamHacku Winter (vzhledem k pravidlu potřeby tří hráčů ze sestavy na minulém turnaji, ESL One Cologne)?

První z nich se sice zatím nezodpověděla, avšak už víme, že Titan svého hvězdného snipera dočasně suspendovali do té doby, než se situace vyřeší s Valve. Nezbývá než počkat, kterého hráče si místo něj na švédský turnaj vyberou.

Štítky: KQLY, Titan, VAC