Přejít k hlavnímu obsahu

pita obvinil flushu z cheatingu

24. 11. 2014 | 10:26 Counter-Strike 2
Trenér Ninjas in Pyjamas, Faruk 'pita' Pita, prohlásil na Twitteru, že pokud nechá Valve hrát Robina 'flusha' Rönnquista z fnatic na DreamHack Winter, bude to „zk**veně velká ostuda“ pro celou komunitu.Jak jsme vás již informovali, dva týmy byly diskvalifikovány z dalšího major turnaje, který se koná již za týden. Byly to týmy Epsilon a Titan, jejichž hráči dostali VAC ban.
Výchozí obrázek

Trenér Ninjas in Pyjamas, Faruk 'pita' Pita, prohlásil na Twitteru, že pokud nechá Valve hrát Robina 'flusha' Rönnquista z fnatic na DreamHack Winter, bude to „zk**veně velká ostuda“ pro celou komunitu.

Jak jsme vás již informovali, dva týmy byly diskvalifikovány z dalšího major turnaje, který se koná již za týden. Byly to týmy Epsilon a Titan, jejichž hráči dostali VAC ban.

Ačkoliv v současné době neexistují žádné důkazy o dalších VAC banech profesionálních hráčů, komunitou se šíří zvěsti o dalších potenciálních cheaterech a na Twitteru to rozdmýchalo pořádný flame mezi celou CS scénou.

Olej do ohně přilil trenér NiP, který nepřímo obvinil Rönnquista z cheatingu. Naznačil, že by měl Rönnquist taktéž dostat VAC ban. Svůj tweet sice již odstranil, níže však vidíte jeho screenshot.

pitův tweet
Volný překlad tweetu: „Je zk**veně velkou ostudou pro celou komunitu a každého snažícího se hráče, že Valve nechá hrát flushu na DreamHacku. Očividnější to už ani být nemůže.“

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a jedna z prvních byla od trenéra fnatic, Jonatana 'Devilwalk' Lundberga, který svého hráče vcelku logicky brání.

Devilwalkův tweet
Volný překlad tweetu: „Až pochopíš, jak moc se mýlíš, budeš se stydět za odsuzování hráče na základě witchhuntu (honu na čarodejnice).“

Poslední věta Pitova tweetu se pravděpodobně týká videí ukazujících některé momenty Rönnquistovy hry, které vypadají přinejmenším podezřele. Níže naleznete seznam videí, který obsahuje všechny čtyři inkriminované akce.

Jaký je váš názor na flushovy akce? Má Pita pravdu a zaslouží si VAC ban? Vše odhalí pravděpodobně až následující týdny.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: cheating, flusha, pita, VAC