Přejít k hlavnímu obsahu

Představení streamera sobotních nightcupů

7. 12. 2014 | 16:08 League of Legends
HellBrothers, pekelně zábavný stream plný soutěžíJednoho dne, jsem po dlouhé době brouzdal českou streamovací komunitou a narazil jsem na jeden poměrně nový projekt, o kterém vám povím více.
Výchozí obrázek
HellBrothers, pekelně zábavný stream plný soutěží

Jednoho dne, jsem po dlouhé době brouzdal českou streamovací komunitou a narazil jsem na jeden poměrně nový projekt, o kterém vám povím více.

HellBrothers začínal jako projekt dvou bratrů, který si dával za cíl streamovat a natáčet let’s play videa z různých her. Nicméně to z několika důvodů nevyšlo a z bratrského dua zbyl jen jeden, a to Conano.

Conano se dostal do nezáviděníhodné situace, ale rozhodl se, že bude točit a streamovat nadále pod názvem HellBrothers. Čekal ho nelehký úkol, a to přinést dvakrát větší zábavu, aby se tak vyrovnal původní myšlence projektu. A věřte nebo ne, ale Conanovi se to povedlo!

Kromě pekelné zábavy je dalším důvodem, proč HellBrothers sledovat, věrnostní program BroPoints, díky kterému můžete vyhrát kódy do League of Legends, různé hry, nebo například poukazy na Steam, případně key4you.

Už nám zbývá poslední otázka. Jaké hry hraje? Z velké části uvidíte League of Legends, ale Conano se nezalekne ani ostatních her, ať už u hardcore věcí typu Dark Souls nebo týmového mlácení v Heroes of the Storm.

Po dohodě s Hellbrothers se můžete těšit na streamování sobotních nightcupů.

Takže si to shrneme. Pekelný projekt zaměřený na hry všeho druhu. Mnoho soutěží a kvalitní publikum, kde si můžete dobře popovídat. Co víc si přát? Pokud si myslíte, že projekt HellBrothers je to, co jste hledali, zamiřte na webové stránky hellbrothers.eu, kde se dozvíte všechny informace. Případně můžete rovnou navštívit twitch kanál www.twitch.tv/hell_brothers.