Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází sezóna MČR 2015

18. 12. 2014 | 10:42 League of Legends
Blíží se nám konec roku 2014 a s tím je spojená nová sezóna League of legends na playzone.cz, která touto dobou začíná. V tomto článku se dozvíte nejdůležitější informace o sezóně 2015.
Výchozí obrázek

Blíží se nám konec roku 2014 a s tím je spojená nová sezóna League of legends na playzone.cz, která touto dobou začíná. V tomto článku se dozvíte nejdůležitější informace o sezóně 2015.

lol

Rok od roku je MČR o krok dál a vyjimkou tomu nebude ani tento rok. Je připraveno mnohem více soutěží a turnajů spojených s MČR v roce 2015 a více příležitostí se přiblížit k cíli a to stát se mistrem České Republiky v league of legends.

Systém MČR

Systém bude velmi podobný, jako tomu bylo doposud s výjimkou toho, že bude mnohem více příležitostí jak sbírat MČR body. Týmy budou získávat body za umístění v online nebo offline turnajích. Přičemž hlavní přínos bodů bude z offline akcí. Na konci sezóny (později bude upřesněno) se nejlepší týmy utkají o titul mistrů ČR ve hře league of legends. O titul mistrů se týmy utkají v offline finále na MČR, kam postoupí TOP 4 týmy z kvalifikace (místo a čas akce bude ještě upřesněn).

Start sezóny je v sobotu 3. 1. 2015 to znamená, že již od nightcupu v ten den se dají získávat MČR body. 

Online turnaje

Pravidelné turnaje, ve kterých bude možnost sbírat body jsou páteční LOLKO-SHOP Nightcupy a sobotní NVIDIA,HAL3000 kvalifikace. Rozdělení bodů bude následovné.

  • 1. Místo - 25 MČR bodů
  • 2. Místo - 15 MČR bodů
  • 3. Místo - 10 MČR bodů
  • 4. Místo - 5 MČR bodů

Změna sobotních nightcupů, NVIDIA money cup a HAL3000 money cup

Od 3.1. se budou hrát sobotní nightcupy jako kvalifikace NVIDIA Money cup. V únoru pak HAL3000 Money cup. Z každé kvalifikace výjdou 4 týmy. Každý měsíc jsou 4 kvalifikace, takže na konci měsíce bude hrát TOP 16 týmů ve finále NVIDIA (HAL3000) Money cupu o 3000 kč pro nejlepší tým. Tedy vítěz bere vše. Samozdřejmě, že v turnajích bude stále možnost hrát o RP ceny.

Seznam všech online turnajů

Offline turnaje

Seznam offline turnajů kde se bude moct hrát o MČR body ještě není znám, ale bude průběžně aktualizován s jejich příchodem. 

Lancraft 2015 je akce kde se o MČR body již bude hrát. Rozdělení je následovné.

  • 1. Místo - 400 MČR bodů
  • 2. Místo - 300 MČR bodů
  • 3. Místo - 200 MČR bodů
  • 4. Místo - 100 MČR bodů


Všechno dění okolo nové sezóny a informací okolo league of legends na playzone můžete sledovat na facebooku.

                                                                                   Administrátoři PLAYzone.cz si vyhrazují právo na změny.

Štítky: MČR 2015