Přejít k hlavnímu obsahu

Nová MČR sezóna pro StarCraft 2

20. 12. 2014 | 10:22 StarCraft 2
Od doby, co začalo pořádání MČR, je StarCraft jedinou hrou, která je každoročně jeho součástí. Ať v době Invexů, nebo novodobých MČR v hotelu Jezerka či poslední roky na výstavišti v Letňanech, StarCraft u byl, je a bude určitě i v roce 2015.Systém MČR
Výchozí obrázek

Od doby, co začalo pořádání MČR, je StarCraft jedinou hrou, která je každoročně jeho součástí. Ať v době Invexů, nebo novodobých MČR v hotelu Jezerka či poslední roky na výstavišti v Letňanech, StarCraft u byl, je a bude určitě i v roce 2015.

MČR pro StarCraft 2

Systém MČR

Systém MČR pro rok 2015 zůstane podobný tomu předešlému - sbíráním bodů z jednotlivých turnajů je tvořen žebříček, který ve výsledné fázi sezóny určí postupující hráče do kvalifikačního turnaje, ze kterého 4 nejlepší hráči postoupí na samotné finále MČR 2015.

Pro novou sezónu odpadá bodování zahraničních turnajů, kdy žebříček se bude týkat všech turnajů v rámci České republiky či Slovenska.

Online turnaje

Nejpravidelnější příjem bodů tvoří online turnaje. Budete se s nimi moci setkávat pravidelně po celý rok a kromě jiných cen si tak z nich budete moci odnést i pořádnou dávku bodů.

První novinkou, která se online turnajů týká, je nová turnajová série s názvem Money Cup, vždy s brandingem vybraného partnera soutěže. 4 kvalifikační turnaje v nich dají vzejít žebříčku hráčů, z něhož 16 nejlepších si následný týden zahraje o částku 1.000 Kč. Hracím dnem pro tyto turnaje byl určen čtvrtek.

V lednu na nás čeká první série - CZC.CZ Money Cup a v únoru bude následovat Western Digital Money Cup.

LAN turnaje

O co jsou online turnaje frekventovanější, o to jsou LAN turnaje ziskovější. I v novém roce budeme pečlivě sledovat a ohodnocovat body nejlepší hráči na lankách, ať už při finále soutěží, nebo celých LAN turnajích.

Sezóna MČR 2015 začíná a je teď na nás, hráčích StarCraftu, prokázat, že si naše hra místo na výsluní stále zaslouží. Na viděnou v prvních turnajích! :)

Štítky: MČR 2015