Přejít k hlavnímu obsahu

schneider a pauf do FlipSid3

8. 1. 2015 | 02:15 Counter-Strike 2
FlipSid3 Tactics doplnili svou sestavu těsně před začátkem nového roku o bývalou hvězdu fnatic, Andrease 'schneider' Lindberga a o Mathiase 'pauf' Köhlera.Švédský tým hledal své poslední dva hráče od DreamHack Winter, kde skončil na 9.–12. místě. Po tomto turnaji tým opustili Benjamin 'BENDJI' Söderena a Miran 'Dumas' Matković.
Výchozí obrázek

FlipSid3 Tactics doplnili svou sestavu těsně před začátkem nového roku o bývalou hvězdu fnatic, Andrease 'schneider' Lindberga a o Mathiase 'pauf' Köhlera.

Švédský tým hledal své poslední dva hráče od DreamHack Winter, kde skončil na 9.–12. místě. Po tomto turnaji tým opustili Benjamin 'BENDJI' Söderena a Miran 'Dumas' Matković.

Mathias 'pauf' Köhler si s FlipSid3 zahrál jako náhradník v on-line kvalifikaci na StarSeries XII, nyní však přijal nabídku a zůstává v týmu natrvalo. Jeho předcholzím týmem byl Orbit, který opustil právě kvůli nabídce z F3.

Pravděpodobně nejzkušenějším a nejznámějším hráčem celé sestavy je Andreas 'schneider' Lindberg, který se vrací po několika měsících neaktivity.

schneider
schneider se vrací do FlipSid3. Foto: HLTV.org

Bývalý hráč fnatic, který nedávno pomohl vyhrát týmu Publicir turnaj Rendezvous Resurrection, nebude hrát za FlipSid3 Tactics poprvé. Jeho první zastávka u F3 nicméně skončila fiaskem. Tým, za který hráli mimo Lindberga i Andreas 'MODDII' Fridh a Jacob 'pyth' Mourujärvi, se rozpadl bez jakéhokoliv většího úspěchu.

„Pro všechny je to nový začátek a myslíme si, že sestava bude fungovat dobře,“ řekl André 'berg' Kjellberg pro stránky FlipSid3 Tactics.

„Vím, že budeme všestrannější, s čímž přichází i změna herního stylu, a jsem si jistý, že se nám v roce 2015 bude dařit.“

Švédská pětka, jejíž hlavními střelci budou s největší pravděpodobností Simon 'twist' Eliasson a Lindberg, bude moci ukázat svou sílu např. na ESEA Invite Season 18 Europe, kam ji svými hlasy poslali fanoušci (viz novinku).

Nová sestava FlipSid3 Tactics vypadá následovně:

{#Švédsko} André 'berg' Kjellberg
{#Švédsko} Simon 'twist' Eliasson
{#Švédsko} Erik 'zende' Sundequist
{#Švédsko} Andreas 'schneider' Lindberg
{#Švédsko} Mathias 'pauf' Köhler