Přejít k hlavnímu obsahu

Bastik oslabuje Iron Team Gaming

9. 1. 2015 | 22:05 Counter-Strike 2
Český herní celek Ironteam vstupuje do nového roku se ztrátou ve své Counter-Strike: Globbal offensive sekci. Ve středu o odchodu hráče Sebastiana "Bastika" Daňa informoval majitel organizace Michal "hurvajs" Hrdlička. Sebastian "Bastik" Daňo vydržel u ITG necelé tři měsíce. Za svoje působení dokázal se svými spoluhráči uhrát dobré 4. umístění na ASUS FINALS 7. O to větším překvapením byla zpráva, že tým opouští.
Výchozí obrázek

Český herní celek Ironteam vstupuje do nového roku se ztrátou ve své Counter-Strike: Globbal offensive sekci. Ve středu o odchodu hráče Sebastiana "Bastika" Daňa informoval majitel organizace Michal "hurvajs" Hrdlička. 

Sebastian "Bastik" Daňo vydržel u ITG necelé tři měsíce. Za svoje působení dokázal se svými spoluhráči uhrát dobré 4. umístění na ASUS FINALS 7. O to větším překvapením byla zpráva, že tým opouští.

Bastik na ASUS FINALS 7
bastik na ASUS Finals 7

Pro českou herní organizaci je to také rána z důvodu hraní Playzone Logitech Money Cupů, protože i přes špatný výsledek v první kvalifikaci měla tato organizace velké ambice. 

"Vstoupil jsem do ITG s nadějí , že jsem vstoupil do fungujícího a hlavně aktivního týmu. Ze začátku mi malá aktivita nevadila, ale po čase vše omrzí a začne mi to chybět. Neustálá hra "solo" mě nebavila. Proto jsem se rozhodnul kluky leavnout. Samozřejmě ale přeju klukům štěstí, ať najdou nějakou kvalitní náhradu (lan hráče, haha). Samozřejmě děkuji ITG jako organizaci a hurvajsovi za práci, kterou v ITG odvádí, díky moc." Nechal se slyšet Bastik. 

Na odchod reagoval i kapitán týmu Jan "SATISH" Brtka:

Odchod Bastíka byl pro nás všechny velkým šokem. Hlavně proto, že důvody, které ho k odchodu vedly, nebyly neřešitelné, ba naopak.. Stačilo se o nich zmínit a téměř hned mohly být vyřešeny. Nicméně přejeme Bastíkovi hodně štěstí do budoucna. Co se nás týká, prozatím nemáme čas ani chuť na hledání dvou nových hráčů, proto se nových Playzone MoneyCupů budeme účastnit ve staré (a legendární ) sestavě Satish, Defaultzz, Luko, Melir, Sorfen. V této sestavě toho máme nahráno opravdu hodně, proto doufám, že se nám třeba i podaří překvapit. Na závěr bych chtěl ještě poděkovat Melírovi, že souhlasil se zařazením do prozatimního lineupu, snad se nám společně povede zavzpomínat na staré časy a něco kvalitního ustřelit." 

Aktuální sestava ITG: 

{#Česká Republika} Jakub "Defaultzz" Novák
{#Česká Republika} David "Sorfen" Novotný
{#Česká Republika} Jan "SATISH" Brtek
{#Česká Republika} Lukáš "lukoJESUS" Marek
{#Česká Republika} David "MelíR" Laube (host)