Přejít k hlavnímu obsahu

fredi míří do ENSOX

10. 1. 2015 | 00:46 Counter-Strike 2
Po měsíci mění herní organizace ENSOX pátého člena. Z týmu odchází Matej 'forji' Kmiť a místo něj přichází Karel 'fredi' Královec.
Výchozí obrázek

Po měsíci mění herní organizace ENSOX pátého člena. Z týmu odchází Matej 'forji' Kmiť a místo něj přichází Karel 'fredi' Královec.

Sestava naposledy prošla změnami v prosinci, kdy do týmu přišel Tomáš 'benq1' Masaryk a Ľuboš 'HenkkyG' Illko. Tehdy to tedy byla kompletně slovenská pětka. Místo Mateje 'forji' Kmiťa nyní nastupuje Čech Karel 'fredi' Královec, uvidíme tedy, jak se bude týmu v nové (československé) sestavě dařit.

Tým ENSOX bylo naposledy možné vidět na ASUS Finals 7, kde skončili na pěkném třetím místě, když v zápase o třetí místo porazili ITG 2-0 na mapy.

Vyjádření frediho:

Zdarec týpci. Tak po delší době mě můžete zase vidět v týmu, kde to snad bude klapat!

Děkuji všem za projevenou důvěru, hlavně vedení ENSOX a novým spoluhráčům. Udělám vše pro to, aby naše společná cesta byla úspěšná. Náš cíl je jasně daný, a to zničit všechno co tu smrdí až moc dlouho (nic proti nEph). V tomto týmu vidím velký potenciál, protože je poskládaný jak ze zkušených, tak i z mladších hráčů, kteří přidávají do naší chemie potřebnou dravost a motivaci. Teším se na naši společnou cestu a uvidíme se možná na lance. ;) Btw TOPINKA berry.

Budu velice rád, když nás budete i nadále sledovat a podporovat, např na mé Facebook stránce.“

Nová sestava ENSOX:

{#Slovenská Republika} Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Martin 'MonttY' Melišek
{#Slovenská Republika} Radoslav 'rdO' Tóth
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
Štítky: ENSOX, fredi