Přejít k hlavnímu obsahu

Ex-Denial přechází pod Team Liquid

14. 1. 2015 | 08:59 Counter-Strike 2
Herní organizace Team Liquid oznámila, že rozšiřuje své portfolio o CS:GO sekci. Pod svá křídla nabírá tým bývalých Denial.Minulý týden sestava okolo Damiena "daps" Steela oznámila, že končí u Denial. Okamžitě se tak vyrojily spekulace, kam má tato pětka namířeno. Olej do ohně přilil i Eric "adreN" Hoag, který oznámil, že se rozhodl skončit se svou prací a věnovat se naplno CS:GO. Bylo tak zřejmé, že ex-Denial mají namířeno do některé z větších organizací.
Výchozí obrázek

Herní organizace Team Liquid oznámila, že rozšiřuje své portfolio o CS:GO sekci. Pod svá křídla nabírá tým bývalých Denial.

Minulý týden sestava okolo Damiena "daps" Steela oznámila, že končí u Denial. Okamžitě se tak vyrojily spekulace, kam má tato pětka namířeno. Olej do ohně přilil i Eric "adreN" Hoag, který oznámil, že se rozhodl skončit se svou prací a věnovat se naplno CS:GO. Bylo tak zřejmé, že ex-Denial mají namířeno do některé z větších organizací.

adreN
adreN a spol. se připojují k Team Liquid

Nyní bylo oficiálně oznámeno, že touto organizací je Team Liquid. Multigaming Team Liquid je jednou z nejúspěšnějších herních organizací v celé severní Americe, své sekce má ve Starcraft II, League of Legends i v Heartstone.

„Jsme nadšení, že se náš tým připojuje k Team Liquid na všechny budoucí zápasy a turnaje!“ řekl Demian "daps" Steele.

„Jádro našeho týmu spolu hraje přes 6 měsíců a za tu dobu jsme toho s naším mladým a velmi talentovaným týmem mnoho dokázali.

To, že jsme nyní součástí Team Liquid, nám pomůže pozvednout naši hru na další úroveň a v budoucnu toho dokázat ještě mnohem více.

Rádi bychom také poděkovali Robbymu a Denial eSports za přijetí do jejich organizace v roce 2014 a za to, že nám umožnili účastnit se turnajů a dokázat tak, čeho jsme schopní. Rok 2015 je rok CS:GO a náš tým se už nemůže dočkat dalšího soutěžení, tentokrát v barvách Team Liquid.“

Team Liquid bude hrát v následující sestavě:

{#Kanada} Damien "daps" Steele
{#Spojené státy americké} Jacob "FugLy" Medina
{#Spojené státy americké} Eric "adreN" Hoag
{#Kanada} Keith "NAF-FLY" Markovic
{#Spojené státy americké} Nick "nitr0" Cannella