Přejít k hlavnímu obsahu

LDLC přebírá organizace EnVyUs

2. 2. 2015 | 10:22 Counter-Strike 2
Poté, co včera LDLC opustili jejich organizaci se odhalilo, že je přebírá organizace známá svými Call of Duty hráči, EnVyUs.Do Counter-Strike: Global Offensive sekcí se v poslední době pustilo několik organizací, které byly dříve známy pouze jednou hrou, převážně League of Legends v podobě Counter Logic Gaming a TeamSoloMid, ale také StarCraft II stránka Team Liquid.
Výchozí obrázek

Poté, co včera LDLC opustili jejich organizaci se odhalilo, že je přebírá organizace známá svými Call of Duty hráči, EnVyUs.

Do Counter-Strike: Global Offensive sekcí se v poslední době pustilo několik organizací, které byly dříve známy pouze jednou hrou, převážně League of Legends v podobě Counter Logic Gaming a TeamSoloMid, ale také StarCraft II stránka Team Liquid.

Další podobnou organizací je EnVyUs (založená 2007), která doposud byla zaměřena především na Call of Duty sérii, ze které vzešel například Matt "NaDeSHoT" Haag s titulem eSports hráč roku 2014.


Ti včera nabrali LDLC, kteří opustili jejich organizaci kvůli lepší nabídce, která jim podle EnVyUs poskytne dokonce i gaming house v Paříži.

Nová sestava EnVyUs se poprvé objeví na Stockholmském $27,000 turnaji IOS Pantamera příští víkend:

{#Francie} Nathan "NBK" Schmitt
{#Francie} Vincent "Happy" Cervoni
{#Francie} Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
{#Francie} Fabien "kioShiMa" Fiey
{#Francie} Richard "shox" Papillon

Zdroj: HLTV.org
Štítky: EnVyUs, LDLC