Přejít k hlavnímu obsahu

FU.SK přichází s novým týmem

12. 2. 2015 | 17:29 Counter-Strike 2
Ivan "Dev1" Lazarov oznámil na Facebooku, že pod FU.SK společně s Davidem "KAPARZO" Lacinou založil nový tým, který sestává převážně z bývalých hráčů myRevenge.Ivan "Dev1" Lazarov už byl bez týmu už od rozpadu dřívějších FU.SK, když Tomáš "barb1" Hrádek odešel k nEophyte, pokud samozřejmě nepočítáme první verzi "evil is coming", ve které figurovala jména jako Tomáš "oskar" Šťastný.
Výchozí obrázek

Ivan "Dev1" Lazarov oznámil na Facebooku, že pod FU.SK společně s Davidem "KAPARZO" Lacinou založil nový tým, který sestává převážně z bývalých hráčů myRevenge.

Ivan "Dev1" Lazarov už byl bez týmu už od rozpadu dřívějších FU.SK, když Tomáš "barb1" Hrádek odešel k nEophyte, pokud samozřejmě nepočítáme první verzi "evil is coming", ve které figurovala jména jako Tomáš "oskar" Šťastný.

Ta však měla téměř nulové ambice, což by se s příchodem nových FU.SK mohlo změnit vzhledem ke jménům, které je budou reprezentovat. Jedním z nich není nikdo jiný než David "KAPARZO" Lacina, jenž odešel do neaktivity po odchodu z nEophyte, než se po pár měsících přidal k myRevenge.

Dnes s jeho dlouholetým spoluhráčem Jaroslavem "VANTICEK" Dudlou přechází pod banner FU.SK společně s Jindřichem "ZEDKO" Chybou, Martinem "Tiano" Picmausem, kteří v posledních několika týdnech hráli za myRevenge.

Nová sestava FU.SK vypadá následovně:

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus
{#Česká Republika} Jaroslav "VANTICEK" Dudla

Štítky: FU.sk, dev1