Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhlášení: Soutěž o zájezd na ESL One Katowice!

24. 2. 2015 | 07:38 Counter-Strike 2
VYHLÁŠENÍ: Protože se výherce ani po čtyřech dnech neozval, byli jsme nuceni vylosovat dodatečně dalšího. Informace k potvrzení výhry obdržel na email i soukromou zprávou.
Výchozí obrázek

VYHLÁŠENÍ: Protože se výherce ani po čtyřech dnech neozval, byli jsme nuceni vylosovat dodatečně dalšího. Informace k potvrzení výhry obdržel na email i soukromou zprávou.

Fandíš střílečce Counter-Strike: Global Offensive a už se nemůžeš dočkat, až začne natřískaný turnaj ESL One Katowice? Chtěl by si atmosféru takhle obrovské akce zažít na vlastní kůži? Podlehl si kouzlu domácích YouTuberů a chtěl by sis s nima osobně pokecat? Pak je právě tohle tvoje šance, protože zrovna čteš článek, díky němuž můžeš vyhrát místo v autobuse směr Katowice, ve kterém už teď potvrdila svou účast řada známých osobní YouTube scény, jako jsou MadBros, Herdyn nebo Wedry!

Jak nejen soutěžit, ale i vyhrát?

O pár řádků níže v této newsce vidíte kvíz o celkem šesti otázkách, které se vám postupně zobrazí. Vaším cílem je správně odpovědět na každou z nich, a zařadit se tak do slosování o tyhle super ceny!

  • 1. místo:
    - 2 vstupenky na celé IEM pro tebe a kámoše či kámošku
    - cesta do Katowic autobusem plným celebrit herní a YouTube scény ve dnech 13. až 15. března
    - součástí výhry není ubytování, vítěz si musí zajistit sám, výhra pouze pro lidi nad 18 let

  • 2. místo:
    - 2 jednodenní exkluzivní vstupenky s early pass, který vám umožňuje na akci přijít o hodinu dříve než běžná veřejnost (lze využít pro dvě osoby na jeden den nebo jednu osobu na dva dny)
    - součástí výhry není ubytování ani doprava

  • 3. místo:
    - čepice a klíčenka jako cena útěchy

Pojďme soutěžit!

Jestli se cítíte připraveni, není důvod, proč dále zahálet, takže se do toho pusťme! Ale ještě moment... Než začnete odpovídat, dáme vám přece jen malou nápovědu - pokud budete pečlivě hledat, najdete na každou z čtyř otázek odpověď přímo na našem webu, takže se později nemůžete vymlouvat, že to bylo těžké.

Kvíz trvá do pondělí 23. února, kdy bude přesně v 23:59 hodin ukončen. Zapojit se do něj mohou pouze registrovaní uživatelé www.PLAYzone.cz a ze správných odpovědí budeme výherce losovat během následujícího dne dopoledne a poté je kontaktovat soukromou zprávou přímo zde na webu (takže si pak nezapomeňte zkontrolovat schránku). Hodně štěstí a nashle v Polsku!

Reportáž z akce

V případě, že se vám nepoštěstí a neumístíte se na 1. nebo 2. fleku jsou pro vás připraveny dvě speciální domácí stránky, kde můžete sledovat komplexní dění kolem IEM:

  • Veškeré info k IEM a zajímavá média naleznete na webu www.redbull.cz/iem
  • Online reportáž přímo z akce poté bude dostupná v termínu 13. - 15. března na webu iq.intel.cz