Přejít k hlavnímu obsahu

Elements mění aneb El Krepo je zpátky ve hře!

25. 2. 2015 | 15:31 League of Legends
Loňský vítěz evropské LCS je začátkem nové sezóny v problémech, které se rozhodl řešit radikálně, přichází totiž již druhý nový hráč.Již minulý týden se s týmem rozloučil dlouholetý Froggenův spoluhráč Mike 'Wickd' Petersen, který nepodával takové výkony, jaké byly od něho očekávány. Mike ovšem nezahazuje flintu do žita a hodlá se aktivním hraní soloQ dostat zpátky do své dávné formy, kdy byl velice obávaný.
Výchozí obrázek

Loňský vítěz evropské LCS je začátkem nové sezóny v problémech, které se rozhodl řešit radikálně, přichází totiž již druhý nový hráč.

Již minulý týden se s týmem rozloučil dlouholetý Froggenův spoluhráč Mike 'Wickd' Petersen, který nepodával takové výkony, jaké byly od něho očekávány. Mike ovšem nezahazuje flintu do žita a hodlá se aktivním hraní soloQ dostat zpátky do své dávné formy, kdy byl velice obávaný.

CLG.eu

Krepo (první zprava) je opět pohromadě s Froggenem (uprostřed). Bohužel u týmu právě skončil Wickd (první zleva).

Novou posilou Elements na pozici topaře je Kevin 'kev1n' Rubiszewski, který po nepodařeném udržení se v lize a následném rozpadu Millenium neměl žádné angažmá. V Evropě ovšem není tak široký výběr, takže třeba kev1n zapadne do týmu brilantně a Elements začnou stoupat opět na příčky, kde se pohybovali v loňské sezóně.

K návratu na vrchol pomůže i druhá posila, s týmem se jako hráč loučí support Patrick 'Nyph' Funke. Nyph přišel do tehdy vzniklé Alliancem namísto Martina 'Kazmitch' Hamalčíka, bohužel Kazmitch již není aktivním kompetitivním hráčem a tak novou posilou Martin není. I tak ale je nutno říci, že nová posila je více než velká. K Froggenovi se vrací jeho dřívější dlouholetý spoluhráč Mitch 'Krepo' Voorspoels a Nyph se začlení do trenérského týmu.

O příchodu Krepa se spekulovalo již od začátku sezóny, kdy se Krepo vrátil z Ameriky zpátky do Evropy. Elements si ovšem drželi Nypha, takže Krepo se soustředil sám na sebe a jen říkal, že se jednou určitě na pozici hráče na nejvyšší úrovní vrátí - pokud by ne, tak už by dávno pracoval v Riotu jako komentátor LCS. Jeho kompletní vyjádření si můžete přečíst zde.

Krepo

Fanoušci mohou jásat, populární support Krepo je zpátky ve hře!

Tenhle přestup byl potvrzen přidáním Krepa na soupisku týmu na stránce Lolesports, tedy oficiální stránce ligy. Krepo to už jen vtipně potvrdil tweetem, ve kterém uvedl, že je mu potěšením oznámit, že Elements budou tento týden mít tři bany; 1 problém vyřešen, 99 zbývá. Narážel tak na fakt, že minulý týden při příchodu kev1na tým přišel o jeden ban v obou hrách.

Od tohoto týdne bude sledovat zápasy Elements opět o něco zajímavější, zvlášť poté, když v posledních dvou týdnech EL prohrávali i proti papírově daleko horším týmům. Navíc bude nostalgický i samotný návrat Krepa k Froggenovi. Tento týden čeká Elements nejprve ve čtvrtek poslední tým ligy Meet Your Makers a následně momentální lídr - SK Gaming.

Nynější sestava týmu Elements:

{#Německo} Kevin 'kev1n' Rubiszewski - Top Laner
{#Nizozemsko} Ilyas 'Shook' Hartsema - Jungler
{#Dánsko} Henrik 'Froggen' Hansen - Mid Laner
{#Švédsko} Martin 'Rekkles' Larsson - Marksman
{#Belgie} Mitch 'Krepo' Voorspoels - Support

Štítky: Elements, Krepo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.