Přejít k hlavnímu obsahu

cARnage, Dota turnaj o 10.000,- Kč

16. 3. 2015 | 22:52 Dota 2
Na největším tuzemském portálu, který se věnuje především Dotě 2, se objevila zajímavá novinka o novém on-line turnaji, který je dotován částkou 10.000,- Kč. Samotnou částku můžete se svým týmem vyhrát ve finále, do kterého se lze probojovat nejprve z kvalifikace, následně ze skupinové fáze a v poslední řadě v hlavní části, kde by se měly objevit již nejlepší týmy z turnaje. 
Výchozí obrázek

Na největším tuzemském portálu, který se věnuje především Dotě 2, se objevila zajímavá novinka o novém on-line turnaji, který je dotován částkou 10.000,- Kč. 

Samotnou částku můžete se svým týmem vyhrát ve finále, do kterého se lze probojovat nejprve z kvalifikace, následně ze skupinové fáze a v poslední řadě v hlavní části, kde by se měly objevit již nejlepší týmy z turnaje. 

Kvalifikace bude probíhat nadvakrát, kdy proběhnou dva kvalifikační turnaje. Každého se bude moci účastnit celkem 64 týmů, z těch postoupí vždy čtyři nejlepší do skupinové fáze. 

Ve skupinové fázi, která proběhne v týdnu od 7. do 14. dubna, se dohromady dvanáct týmů (osm z kvalifikací, čtyři pozvané celky) rozdělí do dvou skupin, kde na konci opustí turnaj vždy nejhorší tým ze skupiny. Zbylých deset nejlepších pak postoupí do hlavní fáze, kde se skrze Double Elimination pavouka dozvíme o finalistech a nakonec i o samotném vítězi. 

Finanční prostředky do turnaje vložilo AR Studio, které turnaj pořádá společně s portálem Dota2.cz. Na československé poměry se jedná o zajímavou částku a možná je to první vlaštovka, která nastartuje štědře dotované turnaje v této stále populárnější hře. 

Více podrobnějších informací o turnaji naleznete pak na níže uvedeném odkazu. 

Zdroj: Dota2.cz
Štítky: turnaj, DotA