Přejít k hlavnímu obsahu

1v1 LAN akce v Black Lotus v Ostravě

19. 3. 2015 | 20:10 Counter-Strike 2
V únoru letošního roku v Ostravě místní herní klub, který byl zaměřen na karetní a deskové hry, se rozrostl o počítačovou část, jenž nese název Black Lotus Gamers.
Výchozí obrázek

V únoru letošního roku v Ostravě místní herní klub, který byl zaměřen na karetní a deskové hry, se rozrostl o počítačovou část, jenž nese název Black Lotus Gamers.

Black Lotus Gamers si dal za cíl podporovat a sjednotit ostravskou komunitu včetně přilehlých lokalit jako jsou Opava, Frýdek-Místek, Havířov a další. I přes své krátké trvání počítačové části zde bylo odehráno několik turnajů věnovaných především karetní hře Hearthstone. Nyní, tato mezi ostravskými hráči populární herna, pro vás pořádá 1v1 Aim turnaj ve hře Counter-Strike Global Offensive, kterou bude adminovat scéně známý Tomáš "nEcrologic" Rykala a druhý neméně známý Tomáš "Evolution" Zapletal. 

Turnaj se bude pořádat 4. 4. 2015 v herně BLACK LOTUS OSTRAVA. Registrovat se budete moci od 10:00 hodin a samotný začátek nastane o půl hodiny později, v 10:30. Herna uvolní pro hraní 10 stolních počítačů, pokud si ovšem donesete vlastní notebook, bude to pro vás výhoda (budete hrát na svém) a zároveň pomůžete ladnějšímu průběhu turnaje. 

Základní informace k 1v1 aim turnaji: 

Registrace: 10:00 hodin
Začátek turnaje: 10:30 hodin
Startovné: 100,- Kč/osoba
Prizemoney: dle počtu přihlášených
Mapy: aim_map_go, aim_redline, aim_map2_go
Další ceny: Každý registrovaný hráč do turnaje obdrží 50 kreditů, které může využít v BLG k hraní na PC nebo Xbox one. 

Kde najdete hernu:

Black Lotus, s.r.o.
Puchmajerova 208/1
702 00 Ostrava-Moravská, Ostrava
Mob.: 776 667 157

Zdroj: Facebook
Štítky: lan, turnaj