Přejít k hlavnímu obsahu

oskar nahrazuje VANTICKA ve FU.SK

6. 4. 2015 | 21:40 Counter-Strike 2
Po odchodu Jaroslava "VANTICEK" Dudly z důvodu přechodu do neaktivity si FU.SK našla náhradu v podobě legendy česko-slovenské scény, Tomáše "oskara" Šťastného.FU.SK pod vedením Ivana "Dev1" Lazarova se složili přibližně před dvěma měsíci, kdy si k sobě slovenská legenda našla navrátilce z neaktivity, Davida "Kaparzo" Lacinu, jeho dlouholetého spoluhráče Jaroslava "VANTICEK" Dudlu a dvojici mladíků, Jindřicha "ZEDKO" Chybu a Martina "Tiano" Picmause.
Výchozí obrázek

Po odchodu Jaroslava "VANTICEK" Dudly z důvodu přechodu do neaktivity si FU.SK našla náhradu v podobě legendy česko-slovenské scény, Tomáše "oskara" Šťastného.

FU.SK pod vedením Ivana "Dev1" Lazarova se složili přibližně před dvěma měsíci, kdy si k sobě slovenská legenda našla navrátilce z neaktivity, Davida "Kaparzo" Lacinu, jeho dlouholetého spoluhráče Jaroslava "VANTICEK" Dudlu a dvojici mladíků, Jindřicha "ZEDKO" Chybu a Martina "Tiano" Picmause.

Už před nedávnem tým opustil Dudla, který podle slov Lazarova přešel do neaktivity z důvodu nedostatku času, a "FUčka" zkoušeli různé hráče včetně jednoho ze spoluhráčů Chyby z dob Citrons, Jana ".joHNY" Růžka.

Nakonec se však ustálili na jistotě - alespoň co se individuálních schopností týká -, legendě Tomáši "oskar" Šťastném, který se vrací z týmové neaktivity po několika měsících bez angažmá.

"Oficialne od dnes zaciname trenovat s novou posilou za Vanticka, ten musel bohuzial prejst do inaktivity pre nedostatok casu na trenovanie. Rad by som teda do rosteru Dev1, Tiano, Kaparzo, ZEDKO privital legendarneho Cesko-Slovenskeho ostrostrelca a nieje to nikto iny ako Tomáš "Oskar" Šťastný! GL&HF"

Nová sestava FU-Gaming:

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
{#Česká Republika} David "Kaparzo" Lacina
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný

Štítky: FU-Gaming, FU.sk