Přejít k hlavnímu obsahu

Froggen a jeho Elements v kompletním rozkladu

7. 4. 2015 | 23:54 League of Legends
V evropském týmu Elements probíha další fáze velkých změn, další hráči se poroučí z týmu.Henrik 'Froggen' Hansen musí být jakožto kapitán Elements hodně v rozpacích. Před letošní sezónou posílil tým o Martina 'Rekkles' Larssona z Fnatic, bohužel po jeho příchodu se tým akorát stal ještě pasivnějším, což vůbec neprospělo. To také je jeden z hlavních důvodů, proč se týmu na jaře tak nedaří, sedmé místo v základní části LCS je tomu důkazem.
Výchozí obrázek

V evropském týmu Elements probíha další fáze velkých změn, další hráči se poroučí z týmu.

Henrik 'Froggen' Hansen musí být jakožto kapitán Elements hodně v rozpacích. Před letošní sezónou posílil tým o Martina 'Rekkles' Larssona z Fnatic, bohužel po jeho příchodu se tým akorát stal ještě pasivnějším, což vůbec neprospělo. To také je jeden z hlavních důvodů, proč se týmu na jaře tak nedaří, sedmé místo v základní části LCS je tomu důkazem.

Henrik Froggen Hansen Elements LoL Mitch Krepo Voorspoels

V průběhu jara už nějaké změny v sestavě proběhly. Nejprve se poroučel z topu Wickd za Kev1na, ten ovšem o týden později přijal nabídku práce mimo herní průmysl z Namíbie a Wickd byl dočasně zpět. Tuhle změnu pak následoval příchod Krepa, bývalého spoluhráče Froggena a Wickda, ani ten ovšem takový vliv na zlepšení týmu neměl.

A tak se dostáváme do přítomnosti, kdy po nepodařeném splitu musí tým řešit sestavu. V té zřejmě zůstane pouze dvoji Froggen a Krepo, zbylí tři hráči Wickd, Shook a Rekkles tým opouští. Variant, co se nyní stane je opravdu hodně, pojďme si je lehce nastínit.

Mike Wickd Petersen Ilyas Shook Hartsema Martin Rekkles Larsson

Velká hra mezi letošními splity je o talentovaného Nicolaje 'Incarnati0n' Jensena, kterému v květnu vyprší dřívější permanentní ban a právě Elements o něj údajně usilují. Pokud by to byla pravda, tak by se Froggen mohl přesunout na top, kde by mu nynější meta mohla docela sednout. Druhá možnost v případě topaře je návrat Zorozera - obávaný topař, který přerušil aktivní kariéru, ale nyní začal opět hrát. On by mohl být tím, kdo by tým hodně oživil.

Jediným jistým náhradníkem na jednu z tří volných pozic je jungler Marcel 'Dexter' Feldkamp, který po roce a půl nahradí v sestavě týmu Shooka. Dexter už v průběhu jarního splitu byl zapsán na soupisku Elements a právě proto se dá považovat za jistotu.

Elements LoL

V tom případě nám zbývá už jen pozice na botu, kde je nyní Krepo osamělý. Několik jmen se jistě nabízí - mohl by to být návrat Tabzze, který již dříve s Dexterem a Zorozerem hrál v jednom týmu, nebo také příchod některého z hráčů, kteří budou nahrazeni Rekklesem - tady se nabízí třeba P1noy nebo Steelback. Právě Rekkles údajně usiluje o návrat do Fnatic či přestup do SK Gaming, kde se mluví o odchodu Forg1vena, pokud SK nevyhrají jarní split.

A nebo.. jak by se vám líbilo, kdyby do Elements přišel Freeze z Copenhagen Wolves?!

I tak ale situace velice otevřená a bude zajímavé sledovat tenhle boj o talentované hráče, jako je Incarnati0n, stejně jako situaci právě okolo Elements. Letní split bude opět zajímavý!

Zdroj: dailydot.com
Štítky: Elements, Froggen, Krepo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.