Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch v Katowicích porazil loňské rekordy

8. 4. 2015 | 19:58 Všechny hry
Díky stále se zvyšující popularitě elektronického sportu jsme i letos v Katowicích společně překonali další rekordy. O jaké že to jde?Prvním velice zajímavým číslem je celkový počet hodin, které diváci prosledovali na streamu - 26,7 milionů je opravdu astronomické číslo, což znamená 109% růst oproti loňskému roku. Ještě větší číslo bylo zaznamená v počtu zapnutí streamů - celkem 75 milionů!
Výchozí obrázek

Díky stále se zvyšující popularitě elektronického sportu jsme i letos v Katowicích společně překonali další rekordy. O jaké že to jde?

Prvním velice zajímavým číslem je celkový počet hodin, které diváci prosledovali na streamu - 26,7 milionů je opravdu astronomické číslo, což znamená 109% růst oproti loňskému roku. Ještě větší číslo bylo zaznamená v počtu zapnutí streamů - celkem 75 milionů!

Nový rekord byl pokořen také v počtu diváku na streamech ve stejnou chvíli, konečně se v Katowicích dostali přes milion, což je také rekord Twitche v rámci jednoho eventu. Koneckonců, na jednoduchou grafiku se podívejte sami.

IEM Katowice 2015

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.