Přejít k hlavnímu obsahu

oskar na odchodu z FU, přechází do nEph?

9. 4. 2015 | 00:50 Counter-Strike 2
Podle Davida "KAPARZO" Laciny je pouze pár dní po příchodu Tomáš "oskar" Šťastný opět na cestě z FU.SK a odchází "za lepším", což jasně naznačuje jeho nahrazení Martina "STYKO" Styka v nEophyte.V pondělí oznámil Ivan "Dev1" Lazarov příchod Tomáše "oskar" Šťastného do FU.SK, čímž zaplnil díru po odchozím Jaroslavu "VANTICEK" Dudlovi, který přešel do neaktivity kvůli nedostatku času.
Výchozí obrázek

Podle Davida "KAPARZO" Laciny je pouze pár dní po příchodu Tomáš "oskar" Šťastný opět na cestě z FU.SK a odchází "za lepším", což jasně naznačuje jeho nahrazení Martina "STYKO" Styka v nEophyte.

V pondělí oznámil Ivan "Dev1" Lazarov příchod Tomáše "oskar" Šťastného do FU.SK, čímž zaplnil díru po odchozím Jaroslavu "VANTICEK" Dudlovi, který přešel do neaktivity kvůli nedostatku času.

Jako by nestačily posuny mezi týmy na jeden týden, Martin "STYKO" Styk k tomu opustil nEophyte po neúspěšném turnaji v dánské Kodani, Copenhagen Games, kde skončili na posledním místě po prohrách s CPLAY, FlipSid3 a malefiQ.

Jeden z krátkodobých spoluhráčů Šťastného, David "KAPARZO" Lacina na svém Facebooku odhalil, že s FU.SK česká legenda již nehraje a že je na cestě "za lepším", přičemž si neopustil poznámku k poměrům na česko-slovenské scéně.

"S fuckama to je v posledni dobe slozite a jen co prisla nova posila tak zase odchazi, pochopitelne za lepsim takze preji hodne stesti a uspechu. Uvidime co bude dal. ‪#‎komedieczskCSGO‬"

Na co český sniper naráží cestou za lepším je vcelku jednoznačné - přechod Šťastného do nEophyte, kde se uvolnila pozice místo Styka. Nezbývá než počkat na oficiální vyjádření české organizace.

FU.SK jsou opět v následující čtyřce:

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba

Štítky: FU.sk, nEophyte