Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte a FU.SK ve fúzi a s novým týmem!

14. 4. 2015 | 12:51 Counter-Strike 2
Po odchodu Martina "STYKO" Styka se nEophyte rozloučili i s Martinem "giotive" Brumerčíkem a vítají Richarda "queztone" Strnátka a Tomáše "oskar" Šťastného pod organizaci, která se spojila s FU.SK a nabrala nové sponzory!Je to teprve týden, co jsme byli svědky odchodu Martina "STYKO" Styka z nEophyte po neúspěšné cestě dánským turnajem Copenhagen Games. V průběhu toho týdne se po scéně objevovaly zvěsti a náznaky toho, kdo by se do sestavy nEophyte mohl připojit.
Výchozí obrázek

Po odchodu Martina "STYKO" Styka se nEophyte rozloučili i s Martinem "giotive" Brumerčíkem a vítají Richarda "queztone" Strnátka a Tomáše "oskar" Šťastného pod organizaci, která se spojila s FU.SK a nabrala nové sponzory!

Je to teprve týden, co jsme byli svědky odchodu Martina "STYKO" Styka z nEophyte po neúspěšné cestě dánským turnajem Copenhagen Games. V průběhu toho týdne se po scéně objevovaly zvěsti a náznaky toho, kdo by se do sestavy nEophyte mohl připojit.

Své týmy zároveň opustili Tomáš "oskar" Šťastný (v případě FU.SK) a Richard "queztone" Strnátko (Cyborg Factory) a nebylo naprosto jisté, zda se dvojice připojí k osamělému Stykovi nebo je uvidíme v nEophyte.


queztone se vrací do nEophyte (foto: Richard "queztone" Strnátko fanpage)

Včera večer organizace nEophyte definitivně a oficiálně oznámila příchod výše zmíněné dvojice, zatímco se s týmem musí rozloučit služebně nejmladší člen, Martin  "giotive" Brumerčík, aby udělal místo pro nový "supertým" na naší scéně.

K samotnému týmu se připojuje i Ivan "Dev1" Lazarov na pozici kouče, kterou bude zastávat a turnajích jako podpora týmu a manažer.

"Cauko, tak úloha to je určite tažká najme z dôvodu rozmanitosti hráčov, ale všetko sa dá keď sa chce. Myslím, že zostava ma celkovo viac "firepower" ako predtým, avšak budeme to musieť nejako rozumne rozložiť a hlavne každý bude musieť v hre rozmýšlať čo je najlepšie pre team nie pre jednotlivcov.

Čo sa týka mňa, tak sa posnažím do CS investovať viac hodín ako doteraz. Čaká ma sledovanie našich dem a fixovanie chýb + chcem hrávať viac individuálne, kedže moja hra v poslednej dobe bola dosť slabá. Dúfam, že sa nám podarí udržiavať nejaký progres a že nám všetkým vydrží motivácia. Od oskara si predstavujem silné AWP, ale taktiež aj kvalitnú hru s automatmi. V minulosti sme mali nejaké osobné nezhody, ale to je už dávno preč a medzitým sme spolu bez problému hrali v eSube, takže je to v pohode. S queztonom som nikdy v teame nehral a tak ho považujem za jediný otáznik v tejto zostave.

Za velké plus považujem to, že je motivovaný a že chce hrať tak, aby bol užitočný pre team. Myslím, že po našom boku može nachytať skúsenosti a pri snahe hrať pre team sa z neho može stať vynikajúci hráč, kedže o jeho aimových schopnostiach nemože nik pochybovať. Ako team sa plánujeme hrávať čo najviac, zúčastniť čo najviac EU laniek a taktiež chceme obhájiť naše postaveniena cz/sk scéne. Na záver, ďakujem fanúšikom za podporu a HATERS GONNA HATE!"

{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski, in-game leader a kapitán týmu

"Moja predstava je taka - co najviac trenovat pripravit sa co najlepsie na dh do francie. Cakam ja od toho najlepsie vysledky cz/sk sceny. Moje ambicie pre rok 2015 - chcel by som sa dostat na major niaky a dostat sa aspon do top8 na dh francie, dalej sa uvidi."

{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko

"V následujících měsících toho chceme nahrát co nejvíc, chceme se zúčastnit všech možných zahraničních kvalifikací do lig, LAN turnajů apod. Naším hlavním cílem je probojovat se na další major turnaj. Hodně lidí o mě ví, že nerad prohrávám a nikdo u nás z týmu nechce prohrávat.

Budeme se snažit udělat maximum pro to, aby se nám vrátila éra CZ/SK myDGB a 3DMAX, abychom znovu mohli konkurovat top týmům světa. Od nEophyte.FU toho očekávám hodně, hlavně full support, ať se nám hraje co nejlépe a můžeme se soustředit jen a jen na hru."

{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný

Tady však novinky nekončí - jak už jste pochopili z nadpisu a některých vyjádření, organizace nEophyte a FU.SK se efektivně spojují v jednu s názvem nEph.FU, což společně nese i převod sponzorů.

Jedním ze sponzorů je Tomáš "kubrahead" Kubrický, který se po spojení organizací stává spolumajitelem, manažerem a hlavně investorem. Dalším bude nová značka DEV1s, kterou již brzy představí Ivan "Dev1" Lazarov.

Jak si budete moct přečíst detailněji ve vyjádření níže, hlavním cílem organizace nEph.FU je poskytnout nové sestavě podobné podmínky, jako mají nejlepší zahraniční týmy, převážně tedy finanční ohodnocení.

"Ahoj, do nEophyte vstupuji jako spolumajitel, investor a spolumanager jak si již zmínil a to po domluvě s Petrem Sedláčkem jakožto majitelem a managerem teamu. Hlavním důvodem spojení těchto sil je vytvořit jeden silný celek který bude držet při sobě a bude za sebou nechávat výsledky.

Spolu budeme dělat vše pro to aby jsme team vyzdvihly na co nejvyšší úroveň, což znamená i nastolit hráčům podmínky jako mají evropské teamy (finanční ohodnocení a motivace hráčů) a aby byl konkurence schopný i na evropských (světových) scénách.

Je před námi kus práce, ale jsem přesvědčen že to co děláme předčí naše očekávání a možná bude i motivující pro ostatní."

{#Česká Republika} Tomáš "kubrahead" Kubrický, spolumajitel a sponzor nEph.FU

"Musim povedat ze som naozaj rad ze to uz mozem oficialne potvrdit aj zo svojej strany, posledne dni na mna bol vcelku slusny DDOS otazok ohladom FUsk a vsetko okolo. Nesmierne ma tesi ze sa mi dostalo moznosti spojit tieto dva legendarne celky a s tym co pripravujeme bude mat Cesko­-Slovenska scena znova naozaj excelentneho predstavitela hadam uz aj v zahranici.

Fuzia timu FU.sk a nEph v tomto pripade sa stava realitou a oficialne mozem potvrdit ze sa po tomto spojeni stanem coachom a dakym predstavitelom CS:GO sekcie na turnajoch, budem sa o chalanov starat a budem ich drzat nad vecou.

Verim ze vdaka dlhorocnym skusenostiam budem velkym prinosom a budem toto uz viac ako destarocie na CS scene schopny zurocit a chalanov priviest na vysnivane vyslnie. Okrem ineho vstupujem do nEph aj ako sponzor s novou gamingovou znackou DEV1s ktoru budem spustat tento mesiac, konkretnejsie detaily uz coskoro na oficialnej stranke www.DEV1s.com alebo na mojej fanpage fb.com/officialdev1 , pevne verim ze sa mate na co tesit.

Okrem mna sa k nEph z FU pripaja aj cerstva posila Oskar a nas mecenas a obrovska podpora timu FU.sk vdaka ktoremu sme to cele na zaciatku spachali Kubrahead, ten sa po tejto fuzii stava spolumajtelom nEph.FU a bude mat na starosti velke veci a to podporu CS:GO teamu, aby sa mohli plne venovat len hraniu a dosahovat tie najlepsie vysledky.

Vdaka vsetkym ze to vydrzali a drzte palce, velke veci sa blizia!"

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov, nový kouč a sponzor týmu

Je to nová éra, nová cesta, kterou se vydáme a která určí naši sílu v progamingu. Zatím se zdá, že to byly ta správná volba a my všichni doufáme, že takhle dobře to bude vypadat i nadále a tato cesta bude cestou k úspěchu!!!

Je skvělé vidět nové tváře, které přicházejí do týmu a myslím si, že oni už si v týmu začínají zvykat. My se musíme snažit je správně uvítat a myslím si, že svou roli jsme zvládli dobře a noví hráči se dobře usadili.

Po našem úspěchu v minulém roce, kdy jsme se stali králi Českých turnajů a Mistri MČR, někteří

zkušení hráči odešli, ale někteří hráči naopak přišli. Bude to náš první rok, kdy budeme titul českých šampionů obhajovat, rovněž máme nového trenéra, v podání Dev1ho, který by měl naše hráče připravovat na veškeré turnaje a stát se tak mozkem celého týmu. Už myslíme jen na evropské turnaje, na které se budeme chtít podívat co nejvíce. V ČR nás pak převážně čeká MČR, Grunex Challenge a LanCraft.

Bude to naprosto vzrušující, vždyť budeme hrát například DreamHack, který jsme nikdy předtím nehráli s novými nEph. Navíc na nás čekají velké výzvy v ESEA lize, kde budou hodně silní soupeři. Bude to velké.

Je na nás vyvíjen velký tlak, protože se na nás bude chtít každý vytáhnout a budou chtít porazit šampiony. My se musíme stále snažit a stále vyhrávat turnaje, ale musíme mít na paměti, že loni jsme tréninku moc nedali a tak musíme tuto naši stránku vylepšit. Nesmíme ustat v našem vývoji.

{#Česká Republika} Petr "chipAh" Sedláček, majitel nEph.FU

Nová sestava nEph.FU

{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski
{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko

{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov (kouč)

Tyto změny spolu samozřejmě nesou i špatné zprávy, a tedy rozpad původní sekce FU.SK po odchodu dvojice Šťastný-Lazarov, a zároveň se Cyborg Factory ocitají ve čtyřech, než budou schopní si najít náhradu za odchozího Strnátka.

Cyborg Factory

{#Slovenská Republika} Erik "ecko" Koširer
{#Slovenská Republika} Viktor "d4stak" Balaško
{#Slovenská Republika} Matej "forji" Kmiť
{#Slovenská Republika} Michal "KETUBOR" Csontoš

ex-FU.SK

{#Česká Republika} David "KAPARZO" Lacina
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba
{#Česká Republika} Martin "Tiano" Picmaus

Zdroj: nEophyte.cz
Štítky: FU.sk, nEophyte