Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhraj super ceny - slavíme 100 milionů grafik MSI NVIDIA

15. 4. 2015 | 08:01 Všechny hry
S více než 100 miliony prodaných grafických karet MSI NVIDIA pro hráče a nadšence po celém světě, slaví MSI tento historický úspěch osobním přístupem ke koncovým uživatelům. Fanoušci MSI mohou vyhrát řadu skvělých cen, jako je výkonná grafika MSI GTX 980 GAMING 4G nebo exkluzivní GTX 970 GAMING 100ME a GTX 960 GAMING 100ME.
Výchozí obrázek

S více než 100 miliony prodaných grafických karet MSI NVIDIA pro hráče a nadšence po celém světě, slaví MSI tento historický úspěch osobním přístupem ke koncovým uživatelům. Fanoušci MSI mohou vyhrát řadu skvělých cen, jako je výkonná grafika MSI GTX 980 GAMING 4G nebo exkluzivní GTX 970 GAMING 100ME a GTX 960 GAMING 100ME. Vše, co musíte pro výhru udělat, je podělit se svým nezapomenutelným příběhem, obrázkem nebo zkušeností s grafickými kartami MSI NVIDIA na facebookové stránce MSI Czech & Slovak. Akce trvá do pátku 8. května 2015. Do příspěvku nezapomeňte přidat hashtag #MSI100M. Tři nejlepší příběhy budou odměněny grafickou kartou MSI NVIDIA.

Více informací o akci najdete na speciální stránce http://gaming.msi.com/promotion/100million. Do soutěže se můžete zapojit v příspěvku zde.

100 milionů grafických karet

Speciální limitované edice „100 Million Edition (100 ME)“ populárních modelů herních grafik GTX 960 GAMING a GTX 970 GAMING byly uvedeny začátkem tohoto roku při příležitosti překonání hranice 100 milionů prodaných kusů grafik MSI NVIDIA. Obě karty jsou vybaveny pověstným chladičem Twin Frozr V ve známé NVIDIA zelené barvě a navíc se zadním backplate.

Dlouhotrvající partnerství mezi MSI a NVIDIA se datuje do devadesátých let, dříve než na trh přišly první GeForce karty a etalonem výkonu byly Riva TNT. V průběhu let MSI představila mnohé inovativní technologie chlazení. V roce 2008 byl poprvé uveden revoluční design chladiče Twin Frozr, který je nyní používám již ve své páté verzi – Twin Frozr V. Dosažení 100 milionů prodaných kusů grafických karet MSI NVIDIA je důkazem, že je MSI jedničkou na herním poli a neustále posouvá výkon a kvalitu svých výrobků.

Chladič Twin Frozr V

Nový chladič MSI Twin Frozr V je špičkou vzduchového chlazení. Přestože grafika nezabere ani dva sloty, chladič svým výkonem s velkou rezervou překoná předchozí generace. Silný a přitom tichý proud vzduchu zajišťují nové 10cm ventilátory Torx. Samotný pasiv chladiče je redesignovaný a tepelné trubice mají nové uspořádání označované jako SuperSU, které zvyšuje jejich efektivitu, a to zejména v kombinaci s technologií řízeného toku vzduchu Airflow Control. Technologií Hybrid Frozr MSI navazuje na rok 2008, kdy jako první uvedla zcela tiché high-endové grafické karty, jejichž ventilátory se při bezpečných nižších teplotách zcela zastaví a karta je chlazena naprosto tiše pouze pasivně.

Štítky: MSI, nVidia, soutež