Přejít k hlavnímu obsahu

Divinity: Original Sin vyjde na konzole

RPG hra Divinity: Original Sin od Larian Studios, která se dočkala značného úspěchu u kritiky, téměř jednoho milionu prodaných kopií na PC a přes 150 ocenění a nominací na hru roku, nyní přichází na konzole se spoustou nového a rozšířeného obsahu jako Divinity: Original Sin – Enhanced Edition.
Výchozí obrázek

RPG hra Divinity: Original Sin od Larian Studios, která se dočkala značného úspěchu u kritiky, téměř jednoho milionu prodaných kopií na PC a přes 150 ocenění a nominací na hru roku, nyní přichází na konzole se spoustou nového a rozšířeného obsahu jako Divinity: Original Sin – Enhanced Edition.

„Nejlepší RPG za několik let“ (PC Gamer) se dočká kompletního přepracování včetně nového, intuitivního uživatelského rozhraní šitého na míru ovladačům a dynamické rozdělené obrazovky, kompletně dabovaných a remasterovaných dialogů prvotřídní kvality (účinkuje v nich Alix Wilton Regan a Alec Newman) a také několika hodin nového obsahu: úkolů, bojových stylů, lokací, změn systému výroby a přepracované příběhové linie, která vdechne nový život do již tak rozsáhlého světa Rivellon.

Další vzrušující podrobnosti oznámíme během následujících měsíců, ale nahlédnout do zákulisí Divinity: Original Sin – Enhanced Edition můžete na příslušném stánku na E3. 

O tomto partnerství prohlásil výkonný ředitel Larianu Swen Vincke: „O konzolovou verzi mělo zájem hodně vydavatelů, ale když nás oslovil Focus, bylo rozhodnuto raz dva. Navzájem se dobře známe, neboť spolupracujeme už od roku 2002, a to znamená spoustu vzájemné důvěry a respektu. Díky nedávnému růstu Focusu a také energii a nadšení, které jejich tým vykazuje, věřím, že při vydání Divinity: Original Sin – Enhanced Edition na Xbox One a PS4 odvedou skvělou práci.“

Na jeho vyjádření úzce navázal ředitel Focus Home Interactive Cedric Lagarrigue: „Jsme hrdí na to, že můžeme na tak velkém projektu spolupracovat s Larianem. Těší mě, když vidím, že jak Focus, tak Larian ušly velmi dlouhou cestu od našeho prvního partnerství před 10 lety, a že nyní spolu na trh uvedeme jedno z nejúžasnějších RPG, které vyjde na konzole na konci roku 2015.“

Nová generace hráčů najde do světa RPG snadnou cestu, neboť hra Original Sin – Enhanced Edition obsahuje izometrickou hratelnost založenou na skupině, tahové souboje a příběh, ve kterém se ocitnete ve fantasy světě, jejž můžete svobodně zkoumat díky novému rozhraní podporujícímu rozdělenou obrazovku.
 

  • Staňte se součástí reaktivního živoucího otevřeného světa. Prozkoumejte rozmanitá prostředí, probijte se zástupy příšer a najděte stovky užitečných předmětů.
  • Prožijte strhující skupinové tahové souboje. Manipulujte s prostředím a používejte kombinace schopností a kouzel.
  • Hrajte kooperativní hru pro více hráčů online nebo na jedné konzoli díky rozdělené obrazovce a užijte si kooperativní dialogy. Utvářejte se svým partnerem vztahy, které budou mít dopad na další průběh hry.
  • Odhalte hluboký epický příběh zasazený do raných dnů světa Rivellon. Divinity: Original Sin se odehrává mnohem dřív než Divine Divinity a The Dragon Knight Saga a představuje vám důvěrně známý svět v jiném období.
  • Díky systému bez tříd můžete svou postavu rozvíjet, jak budete chtít. Nekonečné kombinace předmětů vám umožní hrát svobodněji než kdy předtím.

Divinity: Original Sin vydá v České republice a na Slovensku společnost Comgad. Více informací bude zveřejněno v následujících měsících.