Přejít k hlavnímu obsahu

Finále NA LCS již tento víkend!

21. 8. 2015 | 20:38 League of Legends
Americká LCS vrcholí již tento víkend! Čekají nás celkem čtyři série napínavých zápasů, a to finále Summer splitu a souboj o třetí místo.
Výchozí obrázek

Americká LCS vrcholí již tento víkend! Čekají nás celkem čtyři série napínavých zápasů, a to finále Summer splitu a souboj o třetí místo.

LCS

Za oceánem se o 3. místo utkají Team Liquid a Team Impulse na tři vítězné zápasy, bohužel pro nás však přímý přenos začíná zhruba o půlnoci v noci ze soboty na neděli. Finále poté odehrají Team Solomid proti Counter Logic Gaming. Očekává se velmi napínavá série až pěti zápasů. Toto střetnutí budeme moci v přímém přenosu sledovat taktéž v neděli, konkrétně ve 22 hodin večer našeho času.

Trofej

Na vítěze tohoto splitu čeká kromě finanční odměny a poháru také automatická kvalifikace na Worlds, bez nutnosti strachovat se o výsledné postavení ve výsledné tabulce týmů, sestavené na základě umístnění týmů v jarní i letní části soutěže. Favoritem na vítězství se zdají být TSM, kteří v playoff ukázali, že žádná hra pro ně není prohraná, ať začala sebehůř. Nicméně CLG se silnou sestavou se určitě nevzdají bez boje. Finálové zápasy navíc budou moci fanoušci v USA sledovat živě přímo v centru New Yorku, konkrétně v hale Madison Square Garden.

A co vy? Kdo si myslíte, že zvítězí? Budeme rádi, pokud se o své tipy podělíte s ostatními v komentářích.

Štítky: finále, lcs, NA, USA