Přejít k hlavnímu obsahu

Guild Wars 2: Heart of Thorns - informace k další betě

31. 8. 2015 | 09:15
Společnost ArenaNet dnes oznámila podrobnosti o druhém beta víkendu hry Guild Wars 2: Heart of Thorns a odhalila další elitní specializaci, která se v datadisku objeví.
Výchozí obrázek

Společnost ArenaNet dnes oznámila podrobnosti o druhém beta víkendu hry Guild Wars 2: Heart of Thorns a odhalila další elitní specializaci, která se v datadisku objeví.

Seznamte se s daredevilem, zcela novou elitní specializací zlodějské profese, která se poprvé objeví v Heart of Thorns. Daredevil využívá rozšířené možnosti úskoků a kotoulů a proměňuje zloděje v úskočné obchodníky se smrtí, kteří se mohou postavit více nepřátelům najednou. Daredevil bude patřit mezi nedávno odhalené elitní specializace, kterou si hráči budou moct poprvé vyzkoušet v příští betě.

Příští beta víkend hry Guild Wars 2: Heart of Thorns začne v pátek 4. září ve 21:00 a potrvá do pondělí 6. září 8:59. Přístup do druhého víkendu budou mít všichni hráči, kteří si datadisk předplatili. Kromě elitních specializací tato druhá beta nabídne ještě napínavější obsah, který si hráči mohou vyzkoušet ještě před letošním vydáním hry. Více informací o chystaném beta víkendu se můžete dočíst na tomto odkazu.

Pokud se chcete dozvědět více o daredevilovi (základní informace najdete zde), můžete se v pátek 28. srpna ve 21:00 SELČ připojit k oficiálním kanálu Guid Wars 2 ke službě Twitch http://www.twitch.tv/guildwars2. Zde bude hostem herní designér Karel McLain z ArenaNet. Během vysílání McLain předvede daredevilovy nové schopnosti a poprvé hráčům ukáže tuto specializaci přímo ve hře.

Zcela nové screenshoty a teaser s novou zlodějskou elitní specializací si můžete stáhnout zde: http://press.ncsoft.com/zip.asp?p=362PDAJX

Ještě bychom vás rádi upozornili na to, že ArenaNet se chystá na důležité oznámení v tuto sobotu během prezentace na PAX Prime s názvem „Guild Wars 2 – The Journey Ahead“, kterou povede prezident společnosti ArenaNet Mike O’Brien a ředitel vývoje Colin Johanson. Tato konference se bude vysílat živě na oficiálním kanálu Guild Wars 2 na službě Twitch (http://www.twitch.tv/guildwars2) od 19:30 SELČ.

Více informací o hře Guild Wars 2 a aktuální novinky a oznámení najdete na stránkách https://www.guildwars2.com. Guild Wars 2: Heart of Thorns pre-purchase Standard Edition si můžete objednat zde.