Přejít k hlavnímu obsahu

Hiko nachází nový domov v Liquid

4. 9. 2015 | 12:57 Counter-Strike 2
Spencer "Hiko" Martin po krátké periodě hledání nového týmu nachází azyl v Team Liquid, se kterými hrál poslední tři týdny.Spencer "Hiko" Martin bezpochyby patří k jedněm z nejsmolnějších hráčů scény. Na konci roku 2014 se rozloučil s Cloud9 po rozporech v týmu a snažil se vytvořit supertým s tehdejšími iBUYPOWER.
Výchozí obrázek

Spencer "Hiko" Martin po krátké periodě hledání nového týmu nachází azyl v Team Liquid, se kterými hrál poslední tři týdny.

Spencer "Hiko" Martin bezpochyby patří k jedněm z nejsmolnějších hráčů scény. Na konci roku 2014 se rozloučil s Cloud9 po rozporech v týmu a snažil se vytvořit supertým s tehdejšími iBUYPOWER.

Většina týmu však zanedlouho poté dostala ban a Martin se rozhodl dát si pauzu od závodního hraní, která trvala několik měsíců. Když mu nevyšel nový pokus o supertým s většinou tehdejších Liquid, šel pod křídla Nihilum za svým bývalým spoluhráčem Kory "Semphis" Friesenem.


Hiko téměř tři čtvrtě roku stagnoval (foto: HLTV.org)

Ani tam nevydržel příliš dlouho a na sezónu si "odseděl" svůj čas v týmu veteránů Maximum Effort. Včera však oficiálně potvrdil svůj příchod do Liquid, se kterými strávil poslední tři týdny poté, co se dolaďovaly podmínky smlouvy.

Martin vydal velké vyjádření o jeho stráveném času v Nihilum a motivaci v průběhu posledních měsíců, a našel si čas i na vysvětlení, proč jeho přechod trval tak dlouho. Celé vyjádření najdete na jeho Facebooku zde.

Team Liquid

{#Spojené státy americké} Eric "adreN" Hoag
{#Spojené státy americké} Jonathan "EliGE" Jablonowski
{#Spojené státy americké} Nick "nitr0" Cannella
{#Spojené státy americké} Jacob "FugLy" Medina
{#Spojené státy americké} Spencer "Hiko" Martin

Štítky: hiko, team liquid