Přejít k hlavnímu obsahu

Zářijové novinky z NCSOFTu

11. 9. 2015 | 10:26 Zářijové novinky z NCSOFTu
Guild Wars 2: Heart of Thorns
Výchozí obrázek

Guild Wars 2: Heart of Thorns

Již od konce srpna je možné si zahrát fenomenální MMORPG Guild Wars 2 zcela zdarma. Přechod na bezplatný model přichází téměř po třech letech od veleúspěšného vydání hry, která získala na Metacritic hodnocení 90 % a dodnes se jí prodalo více než pět milionů kopií. To ovšem neznamená, že by se její potenciál vyčerpal. Naopak, čeká nás vydání rozsáhlého datadisku s názvem Heart of Thorns. Ten vyjde za jednorázovou pořizovací cenu a nebude vyžadovat žádné další předplatné. 

Heart of Thorns představí širokou škálu obsahu pro pozdější fázi hry včetně zcela nového a jedinečného systému pro hráče na maximální úrovni. Ten zahrnuje nový přístup k získávání nových úrovní nazvaný mistrovství, který nahradí tradiční postup založený na číslech – jedná se o systém kontextuálních dovedností založených na schopnostech, které hráči mohou rozvíjet.

Také se můžeme těšit na úplně novou profesi – revenanta, kterou se hráči mohou naučit spolu s novými elitními specializacemi, jež přinášejí dodatečné schopnosti, zbraně a dovednosti všem stávajícím profesím ve hře. Součástí budou i prvky skupinového postupu včetně cechovních síní, ve kterých budou hráči zabírat, prozkoumávat a nakonec navrhovat a upravovat obrovské mapy v herním světě, a také ligy PvP, v nichž budou týmy soutěžící v PvP získávat nejrůznější statusy a odměny.

V neposlední řadě přibudou do hry raidy coby zcela nová forma náročného skupinového obsahu pro zkušené hráče, kteří se nebojí skutečných výzev.

Společnost COMGAD vydá datadisk Guild Wars 2: Heart of Thorns v ČR a na Slovensku 23. října 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 1249 Kč / 44,99 €. Více informací je k dispozici na záznamové kartě hry.

Wildstar

29. září 2015 nás čeká další velký přechod na bezplatný model na poli MMORPG. A nebude to nic menšího než divoký WildStar! Přechod na free-to-play bude tou dosud největší aktualizací této hry díky novému obsahu, rozšíření herních systémů a bezpočtu vylepšení kvality hry. Nadcházející aktualizace obsahu s názvem WildStar Reloaded je vyvrcholením měsíců oprav a změn, díky kterým bude hra větší a lepší než kdy dřív.

Noví hráči si užijí skvěle prezentovaný počáteční zážitek, zatímco veteráni budou za svou věrnost štědře odměněni. Všichni hráči s aktivním předplatným získají v době přechodu na free-to-play jako bonus exkluzivní předměty. Hra nabídne nový herní obchod a nákup měny NCoin – měny za reálné peníze, která ve hře WildStar zažívá svůj debut.

Pokud vás předchozí řádky zaujaly, můžete se zapojit do beta testování a vyzkoušet si všechny novinky, které WildStar nabízí. Uzavřená beta modelu free-to-play je přístupná všem stávajícím předplatitelům, jakož i těm hráčům, kteří nemají předplatné, ale byli pozváni a uplatnili svůj klíč do uzavřené bety. O klíč do uzavřené bety se může přihlásit každý, když navštíví oficiální stránky hry WildStar a klikne na tlačítko „Sign Up For Beta“.