Přejít k hlavnímu obsahu

Program vystavovatelů na MČR 2015

26. 10. 2015 | 18:49 Všechny hry
Během posledního týdne portál PLAYzone zveřejnil výši dotace finále oficiálního MČR v počítačových hrách a také harmonogram hlavní stage (více čtěte na www.PLAYzone.cz). Dnes tu máme další novinku, a to kompletní seznam vystavovatelů a jejich doprovodný program, který bude pro návštěvníky akce připraven od 6. do 8. listopadu – tedy po celou dobu trvání mistrovství. A na co se tedy přítomní mohou těšit?
Výchozí obrázek

Během posledního týdne portál PLAYzone zveřejnil výši dotace finále oficiálního MČR v počítačových hrách a také harmonogram hlavní stage (více čtěte na www.PLAYzone.cz). Dnes tu máme další novinku, a to kompletní seznam vystavovatelů a jejich doprovodný program, který bude pro návštěvníky akce připraven od 6. do 8. listopadu – tedy po celou dobu trvání mistrovství. A na co se tedy přítomní mohou těšit?

PLAYzone admin stánek s tombolou

Hlavním lákadlem stánku pořadatelů je bohatá tombola, do které se bude moci zapojit kdokoliv a stejně jako loni vyhrát jednu ze super cen. Mezi výhrami nebudou chybět grafické karty NVIDIA GeForce GTX, monitor Philips, základní desky MSI, zařízení AVerMedia, periferie Logitech, závodní židle DXRACER, disky WD, brýle DEV1S, zařízení Powercube, tašky DELL, vouchery na servery od FakaHeda nebo třeba hry od Comgadu a Playmana! Losovat se bude úplně každý den a přesný seznam cen naleznete ve stánku, kde se také budete moci informovat o bližších detailech k MČR.

HAL3000 aréna

Zde si budou moci návštěvníci zahrát na certifikovaných počítačích řady HAL3000 MČR, ovšem ne ledajakých! Na MČR 2015, a to právě v této aréně, proběhne představené nové generace oblíbených počítačů HAL3000 MČR, které budou osazeny špičkovými procesory Intel Skylake 6. generace a doplní je monitory Philips s periferiemi Logitech! Kdo si tedy bude chtít vyzkoušet, na čem hrají opravdoví mistři, nesmí si tohle jednoduše nechat utéct. K dispozici budou jak všechny soutěžní tituly MČR, tak i nejnovější pecky od vydavatelství Comgad a Playman. Velkým lákadlem bude pořádná porce turnajů pro veřejnost. Kdokoliv sem totiž bude moci přijít, zapojit se do jednoho z turnajů v Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends nebo Hearthstone a domů si odnést pěknou cenu. Přehled turnajů bude již brzy k dispozici na www.PLAYzone.cz.

Logitech aréna

Výrobce nejdokonalejších herních příslušenství na svém „stánku“ spolupracuje se známou herní organizací Inside Games (IG). Kromě toho, že zde tedy budou ty nejnovější ukázky profesionálních herních myší, klávesnicí a sluchátek, které bude možné otestovat na noteboocích od DELL, si navíc návštěvníci budou moci zahrát s hvězdami klanu IG League of Legends a Hearthstone nebo si s nimi pořídit fotku či autogram. Logitech bude mít také vlastní turnaje hrané 1v1 v LoL a HS a cosplayerku, s níž se bude možné vyfotit.

Philips aréna

Ani tento partner MČR nezůstal pozadu, co se týče spolupráce s herním týmem, a kdo jej navštíví, potká zde zástupce od Gunrunners. S těmi si bude moci zastřílet na mašinách HAL3000 MČR, u nichž samozřejmě nebudou chybět certifikované herní monitory MČR a unikátní kousky jako AOC, kterým zde bude věnován samostatný prostor, nebo dokonce 4K monitory o frekvenci 144Hz, co vám nabídnou zážitky z nových titulů jako žádné jiné.

AVerMedia aréna

Promotéry z AVerMedia by měl navštívit nejen každý správný hráč, ale hlavně ti, co si libují ve streamování nebo tvorbě videí na YouTube. Právě v tomto stánku uvidíte poprvé v ČR představení speciálního herního mikrofonu a stejně tak i reproduktorů, které si budete moci osobně vyzkoušet na nabušených AlienWare noteboocích. Kromě této exkluzivity zde bude probíhat ukázka streamovacích zařízení, jež patří mezi absolutní špičku na trhu.

MSI aréna

Také MSI si připravilo něco unikátního. Kdo ho poctí svou návštěvou, pokochá se výstavou nejnovějších modelů gamingové řady grafických karet a základních desek a navíc bude moci zasednout do playseatu DXRACER se žhavou novinkou v podobě volantu Logitech G29, v němž bude připraven závodní simulátor. Ne jen tak z ledajakého důvodu, ale protože se zde pojede soutěž o špičkovou grafickou kartu MSI NVIDIA GeForce GTX 960, kterou vyhraje ten nejrychlejší závodník na veletrhu!

DELL Alienware aréna

Zde si na své přijde opravdu každý, zejména pak hráči. Kromě opravdu špičkových počítačů Alienware Area-51 R2, Alienware Alpha Console (Steam Machine Ready) a Alienware X51-R2, zde budou také notebooky Alienware 13, 15 a 17, které jsme certifikovali jako oficiální notebooky MČR 2015. A u toho všeho si posedíte v pohodlných závodních a herních židlích DXRACER.

NVIDIA aréna

Společnost NVIDIA, jak už je jejím dobrým zvykem, na MČR přijede s arénou, ve které najdete herní počítače s těmi nejvýkonnějšími NVIDIA GeForce GTX grafickými kartami na trhu. Letošním trhákem pak bude prémiové představení zakřiveného monitoru s technologií G-Sync, který si budou návštěvníci moci otestovat při jízdě v simulátoru Project Cars na playseatu DXRACER s novým volantem Logitech G29.

CZC.cz stánek

Na akci nebude chybět ani náš generální partner v podobě oblíbeného elektronického obchodu www.CZC.cz, který zde bude mít vlastní stánek a v něm bude přímo na místě nabízet vybrané kousky s jedinečnou slevou. Sháníte se po nové grafické kartě? Základní desce? Lepším příslušenství nebo třeba podložce? Pak se rozhodně zastavte, protože takovéhle slevy ještě dlouho nezažijete!

DXRACER aréna

Bolí vás záda z dlouhého sezení u počítače? Cítíte se nepohodlně, zatímco se snažíte vychutnat vaši oblíbenou hru? V tom případě nesmíte na MČR vynechat návštěvu u DXRACER, kde bude kompletní výstava všech židlí, které tento profesionální výrobce má v nabídce. Vy si je samozřejmě budete moci osobně vyzkoušet a když se nezvládnete sami rozhodnout, jejich odborníci vám poradí.

FakaHeda aréna

Společnost FakaHeda se specializuje na provoz herních serverů a v tomto oboru je na české i slovenské scéně absolutní špičkou. Ukázku své nabídky bude mít také na MČR, kde se budete moci podívat, jaké všechny servery a pro jaké tituly aktuálně poskytuje. A kdo si bude chtít zahrát, dostane příležitost – v této aréně se totiž budou odehrávat CS:GO turnaje pro veřejnost!

eSubaWear stánek

Jste opravdový gamer a projevuje se to i ve vašem stylu oblékání? Chcete svému okolí vtipně a originálně dát najevo, že paříte hry? Pak se zastavte u eSubaWear, která zde bude nabízet kousky ze svého e-shopu – trička, mikiny, dresy, čepice, potítka, různé doplňky a spoustu dalšího. A jestli si domů chcete odvézt opravdu něco unikátního, což už nikdy nedostanete možnost jinde zakoupit, koukněte na MČR trička, která budou prodávána exkluzivně a pouze v tomto stánku!

Boostermania stánek

Na MČR nebude chybět ani Boostermania se svým stánkem zaměřeným zejména na YouTube  a populární hry. Na své si přijdou zejména hráči Minecraftu, ale také fanoušci známých hvězd naší domácí YT scény. K prodeji budou trička, doplňky, náramky nebo třeba placky. A jestli už se porozhlížíte po táboře na léto, jistě vás potěší, že zde bude také prezentace známých táborů 4CAMPS.

EPSON fotostěna

Chcete si z MČR 2015 vyblejsknout nějakou tu památku třeba v podobě fotky s vaším kámošem, přítelkyní, cosplayerem nebo oblíbeným hráčem či známým YouTuberem? Pak se rozhodně zastavte u fotostěny EPSON!

Prémiové hraní Call of Duty: Black Ops III

Chcete být mezi prvními, co vyzkouší nový díl populární akční série Call of Duty? Hned od pátku budete mít na MČR možnost, a to jak na PlayStation 4, tak i na PC, kde se bude hrát na našlapaném stroji od DELL Alienware! A k tomu si budete moci vychutnat skvělé energy drinky Monster Energy.

A když už jsme u dodávání energie, sluší se zmínit, že stejně jako v předchozích ročnících také během toho letošního bude na místě přítomen Red Bull, který bude rozdávat své plechovky, aby zajistil maximální výkony nejen hráčů, ale také návštěvníků.

Více informací o oficiálním Mistrovství ČR v počítačových hrách se dozvíte na http://www.playzone.cz/, http://mcr.playzone.cz/ nebo případně na Facebook stránce https://www.facebook.com/playzonecz.