Přejít k hlavnímu obsahu

Akreditace novinářů a press zóna na MČR 2015

29. 10. 2015 | 13:01 Všechny hry
Finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách se rychle blíží, a protože jsme dosud poskytovali hlavně informace pro běžné účastníky, máme zde novinku věnovanou redaktorům, pisálkům, reportérům apod., na které samozřejmě myslíme také.Akreditace novinářů
Výchozí obrázek

Finále oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách se rychle blíží, a protože jsme dosud poskytovali hlavně informace pro běžné účastníky, máme zde novinku věnovanou redaktorům, pisálkům, reportérům apod., na které samozřejmě myslíme také.

Akreditace novinářů

Pokud patříte do jedné ze skupin výše zmíněných, případně jestli vlastníte tým či médium, které by chtělo mít své redakční zastoupení na MČR 2015, cesta k akreditaci vede jediná. Je potřeba jít na stránku http://www.bvv.cz/media/akreditace-novinaru/, kde vyplníte jednoduchý formulář. Čím dříve, tím lépe, protože akreditace jsou udělovány v předstihu.

Press zóna na MČR

A až vám bude akreditace udělena, můžete se odebrat do naší speciální press zóny, která bude připravena v místnosti na mezipatře, odkud budete mít přímý výhled na hlavní stage. K dispozici vám zde bude tichý prostor s přístupem k elektřině a internetu, tedy ideální místo pro psaní.

V případě jakýchkoliv dotazů se pak nebojte obrátit na nagy@playzone.cz