Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2015: Představení hráčů

4. 11. 2015 | 01:21 StarCraft 2
Nastal čas na poslední turnaj v Heart of the Swarm, datadisku StarCraftu 2. Nevím o žádném pompéznějším rozloučení před příchodem nového, než na samotném Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nejlepších osm hráčů je připraveno utkat se nejen o tento titul.
Výchozí obrázek

Nastal čas na poslední turnaj v Heart of the Swarm, datadisku StarCraftu 2. Nevím o žádném pompéznějším rozloučení před příchodem nového, než na samotném Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nejlepších osm hráčů je připraveno utkat se nejen o tento titul.

StarCraft 2 MČR - banner

Osm hráčů finále MČR 2015 je rozděleno do 2 skupin. V každé z nich vzájemnými zápasy vzejdou dva postoupivší hráči, kteří se v následné eliminaci utkají o medailové příčky.

Titul z loňského roku bude obhajovat TomikuS. Ten byl také hlavním konkurentem na řadě letošních turnajů nejlepšímu slovenskému hráči Bluecheesovi. Uvidíme je oba ve finále i na Mistrovství, nebo se dostane ke slovu někdo jiný?

MČR - SKUPINA A MČR - SKUPINA B
#NázevVP+/-B #NázevVP+/-B
1.{#Slovenská Republika} Bluecheese000:00 1.{#Česká Republika} TomikuS000:00
2.{#Česká Republika} ReiToR000:00 2.{#Česká Republika} nExt000:00
3.{#Česká Republika} Blackbirds000:00 3.{#Slovenská Republika} uniQFazer000:00
4.{#Česká Republika} DeViL000:00 4.{#Česká Republika} Rageweawer000:00

 

Skupina A

  • {#Slovenská Republika} Bluecheese - Bezesporu nejlepší slovenský hráč StarCraftru v současnosti a jeden z hlavních favoritů na titul. V letošním roce se mu opravdu dařilo - 1. místo na Asus Finals a 2. místo na LanCraftu. Před MČR ho angažoval celek eXtatus, jehož barvy bude na MČR hájit.

  • {#Česká Republika} ReiToR - Mistr ČR z roku 2013 už má dobu největší slávy za sebou. Po změně rasy už nedokázal držet krok s těmi nejlepšími a na turnajích tak bohužel sbírá místa těsně za výherci. V posledních měsících hájí barvy největšího českého SC2 týmu INAE, kde patří k hlavním oporám.

  • {#Česká Republika} Blackbirds - Stálice domácího celku eSuba.Intel je pravidelným účastníkem našich turnajů. Stejně jako i ReiToR se dokáže propracovat do posledních kol turnajů, k nejlepším umístěním ale stále něco chybí.

  • {#Česká Republika} DeViL - Herně, ale i věkově nejstarší účastník mezi postoupivšími. Za svou herní kariéru nabral obrovské množství ocenění, kov nejcennější z MČR mu ale zatím stále chybí. V posledních dvou letech získal na MČR dvakrát 3. místo. Jak se mu bude dařit letos?

Skupina B

  • {#Česká Republika} TomikuS - Obhájce loňského titulu se stále drží na špici. Spolu s Bluecheesem si rozebrali zlaté kovy z letošních hlavních soutěží a dá se od něj očekávat i velmi dobrý výsledek i letos.

  • {#Česká Republika} nExt - Nejmladší z účastníků a 3. hráč MČR žebříčku stojí před svojí životní šancí. Loňský rok získal 5. místo, letos však jistě pomýšlí výše. Nedávno získané 3. místo na LanCraftu je toho důkazem.

  • {#Slovenská Republika} uniQFazer - Druhý slovenský zástupce rozhodně nepatří mezi ořezávátka. Letos zaznamenal několik vítězných online turnajů, na offlinech se mu ale příliš nedaří. V loňském roce dokázal na MČR získat titul vicemistra a letos bude jeho cílem tento titul minimálně obhájit.

  • {#Česká Republika} RageweaweR - Třetí zástupce týmu INAE bude chtít na letošním MČR uřčitě dokázat, že si své místo mezi 8 nejlepšími hráči plně zaslouží. Na MČR je to jeho premiéra, kdy zatím nejlepší offline výsledek získal na Asus Finals v loňském roce - 2. místo. Dokáže i zde zahrát podobný výsledek?

 

Štítky: MČR, MČR 2015