Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace Majestic Lions překvapivě končí!

12. 11. 2015 | 22:44 Všechny hry
Jako blesk z čistého nebe se dá označit zpráva, která dnes spatřila světlo světa na facebookové stránce organizace Majestic Lions. Konkrétně jde o konec tohoto týmu.
Výchozí obrázek

Jako blesk z čistého nebe se dá označit zpráva, která dnes spatřila světlo světa na facebookové stránce organizace Majestic Lions. Konkrétně jde o konec tohoto týmu.

Včera se z ničeho nic objevil spor, do kterého byl zapojen majitel organizace, jmenovaný Maya Patiš, spolu s komunitou Hearthstone CZ/SK facebookové skupiny. Začalo to sice nevinně, ale z neurčitého důvodu se následně pan Patiš začal do dalších členů diskuze navážet, dle jeho slov bránit. Nechceme za žádnou cenu poškodit žádnou ze zúčastněných stran, ale z pořízených screenshotů nejedné diskuze je patrné, která strana se dá považovat za útočnou až agresivní.

Majestic Lions

Celý spor končí tím, že dnes odpoledne majitel organizace oznámil ukončení svého působení na české scéně. Celý přepis vyjádření si můžete přečíst zde. Ačkoli to nejprve vypadalo, že organizace odchodem pana Patiše skončí nadobro, náš zdroj nám uvedl, že neskončí tak úplně. Jméno organizace zanikne, ovšem oběti tohoto činu, tedy dosavadní hráči organizace ML, společně zamíří pod novou vlajku. Detaily jsou dosud neznámé, jednání teprve začala.

Organizace Majestic Lions tak po vletu na českou scénu po několika měsících upadá do zániku, nepomohl k tomu ani zisk zlata a stříbra na MČR. Situaci okolo bývalých sekcí tohoto multiherního týmu a také okolo vzniku týmu nového vás v blízké době budeme informovat.

Štítky: Majestic Lions
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.