Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas překvapují, přichází Mozilla!

25. 11. 2015 | 20:12 League of Legends
V současnosti nejlepší domácí tým Fraternitas nedávno přišel o svého AD Carry, kterým doposud byl Václav 'WorstAdc' Šrajer, dnes byla konečně oznámena náhrada.
Výchozí obrázek

V současnosti nejlepší domácí tým Fraternitas nedávno přišel o svého AD Carry, kterým doposud byl Václav 'WorstAdc' Šrajer, dnes byla konečně oznámena náhrada.

Spekulací bylo spousta, kdo Šrajerovo opuštěné místo v týmu zaujme. Nikdo ovšem nečekal, to co se opravdu stalo. Již včera se na oficiálním facebooku organizace ukázala informace, že na pozici AD Carry přechází Petr 'denyk 'Haramach, který byl považován za nejlepšího supporta u nás a pro leckoho se tento krok může zdát velice překvapivý. Nicméně pravda je taková, že už dříve vyzkoušel i jiné pozice než je support, nebude to tak pro něj premiéra.

Otázka se tedy mění na to, kdo je u Fraternitas novým supportem? Pokud byste očekávali příchod nějakého mladého talentu, tak se bohužel mýlíte, do týmu přichází hráč plný zkušeností. Sestavu tuzemské jedničky a týmu, který plánuje atakovat brány Challenger Series, se stává Pavel 'Mozilla' Klaban! Ano, čtete správně. Mozilla se po roce vrací k aktivnímu hraní a uvidíme, jak mu jeho zkušenosti dopomůžou stát se prvotřídním supportem.

Fraternitas nová sestava

Zdroj: Facebook stránka organizace Fraternitas

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.