Přejít k hlavnímu obsahu

DH: První velký turnaj v nové expanzi LotV

26. 11. 2015 | 11:33 StarCraft 2
Na letošním zimním DreamHacku se již tento víkend uskuteční první velký turnaj v nové expanzi Legacy of the Void a v bojích uvidíme také několik hráčů z Jižní Koreje.Není to tak dlouho, co se datadisk StarCraft II: Heart of the Swarm musel stáhnout do pozadí, nastupuje éra Legacy of the Void. V prvních turnajích jistě uvidíme řadu překvapení a zajímavých strategií, které budou hráči v nové expanzi postupně objevovat.
Výchozí obrázek

Na letošním zimním DreamHacku se již tento víkend uskuteční první velký turnaj v nové expanzi Legacy of the Void a v bojích uvidíme také několik hráčů z Jižní Koreje.

Není to tak dlouho, co se datadisk StarCraft II: Heart of the Swarm musel stáhnout do pozadí, nastupuje éra Legacy of the Void. V prvních turnajích jistě uvidíme řadu překvapení a zajímavých strategií, které budou hráči v nové expanzi postupně objevovat.

DreamHack

Ve StarCraft II turnaji na DreamHack Winter 2015 se představí 24 hráčů, rozdělených do čtyř skupin po šesti. V akci uvidíme hráče hned ze čtyř kontinentů - kromě Australana, dvou Američanů s Kanaďanem se představí také čtveřice Korejců, kteří se na turnaj dostali na divokou kartu. Konkrétně jde o protosse Partinga, zerga Solara a dvojici Terranů - Bomber, TY.

Turnaj odstartuje dvanáctou hodinou ve čtvrtek, během celého dne se pak odehrají skupiny. Zbylá fáze turnaje, tedy ta vyřazovací, je v plánu na pátek a sobotu, celé klání by pak mělo vyvrcholit velkým grand finále v sobotu večer od 21:30. A abychom nezapomněli na to hlavní, na DHW'15 se hraje o padesát tisíc dolarů, z nichž si vítěz ukrojí rovných dvacet.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Korejská republika} PartinG {#Korejská republika} Solar {#Korejská republika} Bomber {#Korejská republika} TY 
{#Ukrajina} Bly {#Polsko} Elazer {#Ruská federace} Happy {#Polsko} Nerchio 
{#Austrálie} Probe {#Švédsko} Avokado {#Švédsko} Zanster {#Dánsko} Bunny 
{#Švédsko} SortOf {#Spojené státy americké} Semper {#Spojené státy americké} puCK {#Španělsko} Majestic 
{#Kanada} HuK {#Itálie} Reynor {#Francie} PtitDrogo {#Francie} Lilbow 
{#Německo} ShoWTimE {#Německo} Lambo {#Francie} FireCake {#Německo} TLO 

Zdroj: dreamhack.se
Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.