Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness představují obměněnou CS:GO sekci

1. 12. 2015 | 17:56 Counter-Strike 2
Po dlouhém otálení představuje CS:GO sekce týmu eEriness novou podobu svojí sestavy.Tým pod vedením Denise 'DANDY' Štrbáka spolu hrál až na menší změny opravdu dlouho, o to víc tak může překvapovat nynější kompletní proměna. Celou vlnu změn odstartoval Sebastian 'beastik' Daňo, který se připojil k nově vzniklému celku THE WAVE.
Výchozí obrázek

Po dlouhém otálení představuje CS:GO sekce týmu eEriness novou podobu svojí sestavy.

Tým pod vedením Denise 'DANDY' Štrbáka spolu hrál až na menší změny opravdu dlouho, o to víc tak může překvapovat nynější kompletní proměna. Celou vlnu změn odstartoval Sebastian 'beastik' Daňo, který se připojil k nově vzniklému celku THE WAVE.

EERINESS CSGO

Sestava v tomto složení je již bohužel minulostí, zůstavají pouze první dva zleva. (Kozlik, blade)

Tým si poté vyhlédl do svých řad dvojici Lukáš 'vergiL' Majerik a Matej 'forji' Kmiť. První jmenovaný se na MČR představil jako host v řadách celku DARK TIGERS, ten druhý se na Mistrovství představil v nehráčské pozici jako analytik. Nicméně pokud dva hráči přijdou a jen jeden odejde, je zaděláno na další změny v sestavě.

Pomyslný černý petr padl na Jiřího 'čabas' Hollého, jenž nedobrovolně odešel z týmu. Hráči tedy spolu začli hrát v novém složení, které údajně nefungovalo. Alespoň tak se poté vyjádřil dosavadní kapitán Denis 'DANDY' Štrbák na své Facebookové stránce, že se mu s novými posilami nehraje nejlépe a v týmu také končí. V týmu už tak z úplně původního složení zbyl pouze Roman 'blade' Pilný, který se v reakci na tyhle změny také stal novým kapitánem.

Roman blade Pilný

Novým kapitánem týmu se stal zkušený Roman 'blade' Pilný.

V případě posílení o vergiLa s forjim měli ostatní hráči eEriness alespoň představu, s kým chtějí hrát, při hledání nového pátého to ovšem bylo horší. Hrát zkoušeli hned s několika jmény, ale finálním pátým hráčem, který snad uzavře celý tenhle kolotoč změn, se stává slovenský střelec Štefan 'rejd1' Rejda. Ke všem těmto změnám se vyjádřil nový kapitán:

"Ahoj, na úvod bych rád poděkoval ještě jednou všem co nám na MČR drželi palce, podporovali a stáli při nás. Zároveň bych chtěl poděkovat mým bývalým spoluhráčům, zejména DANDYMU, čabasovi a baštíkovi za super zážitky vyvrcholené 3. místem na MČR. Je škoda, že po MČR se udály věci, jaké se udály a nepodařilo se nám dodržet alespoň to, co jsme si slíbili a to účast na RoG Masters. Podle mě 3. místo na největší akci v ČR nebyl strop tohoto týmu, pokud by se zapracovalo na věcech, které nám nešli. Bohužel nestalo se tak vše krásné jednou končí. Z oficiální sestavy sem zbyl pouze já a AWP hráč kozel, jeden z tahounů na MČR. Na místo beastika doplňuje sestavu zkušený hlavátor v3rgiL a místo dandyho, který vedl hru dříve, bude hru nyní řídit zkušený IGL forji. Pozice pátého hráče byl pořádný oříšek, který sem dlouho nezažil, jelikož situace s hráči na scéně není dobrá, hráči kteří mají něco odehraného a jsou aktivní, tak týmy mají, takže najít pátého, který by vyhovoval našemu hernímu stylu, měl by čas a sedl by nám lidsky, bylo opravdu těžké. Nakonec jsme se rozhodli pro mladou krev, které dáváme šanci ukázat talent na naší scéně. Z trojice hráčů, ze kterých jsme vybírali, se nám nejvíce zalíbil slovenský hráč rejd1. Tímto mu přeju hodně štěstí.

Není to optimální doba na střídání line-upu, protože RoG masters běží v plném proudu a není lehké zkoušet hráče a vůbec budovat tým v takto kvalitní našlapané lize. Ale věřím, že splníme to, co jsme si dali za cíl a to je postup do Svitav. Na závěr bych chtěl ještě poděkovat celému vedení EERINESS, kteří v nás udržují důvěru. Za všechny v týmu můžu říct, že nebudeme chtít zklamat jak je, tak naše fanoušky a sponzory."

Nová sestava týmu EERINESS:

{#Česká Republika} Roman 'blade' Pilný
{#Česká Republika} Jiří 'Kozlik' Kozel
{#Slovenská Republika} Lukáš 'vergiL' Majerik
{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť
{#Slovenská Republika} Štefan 'rejd1' Rejda

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.